Sadržaj

Plivanje

Izbor novog kupaćeg kostima nije uvijek jednostavan zadatak. Kada kupujete takav proizvod, najvažnije je znati tačno koji model kupaćih kostima najbolje odgovara vašem tipu građe.

Pravi model možete odrediti prema nekim tipičnim osobinama svog tijela, a zatim možete posegnuti za lijepim, moderno skrojenim i izuzetno udobnim kupaćim kostimom. Ako je vaše tijelo u obliku kruške, malo ste obliji u bokovima i butinama; dok je gornji dio, u predijelu grudnog koša, mnogo uži.

U ovom slučaju treba obratiti pažnju na gornji dio kupaćeg kostima. To možete postići izborom zanimljivih kombinacija i boja i ostalih detalja.

Evo nekoliko sjajnih savijeta za odabir kupaćih kostima ove sezone. Iznad svega, obradovaće vas opisi TOP kupaćih kostima vodećih brendova koje smo pripremili u Intersport prodavnicama. Sjajna vijest je i to što su kupaći kostimi dostupni po izuzetno pristupačnim cijenama.

Izbor kupaćih kostima za žene sa velikim i malim grudima

Ako je žena u gornjem dijelu obdarenija, presudno u odabiru kupaćih kostima je dobra podrška. U ovom slučaju, kupaći kostimi koji su podstavljeni ili imaju posebno dizajnirane grudnjake su odličan izbor.

Deblje trake nude vam najviši nivo podrške. Manje grudi, međutim, zahtijevaju mnogo manje podrške, tako da u tom slučaju možete sebi priuštiti kupaći kostim koji je minimalno pokriven. Dobrodošli su i oni koji su ukrašeni zanimljivim detaljima, poput mašni, šara.

Za koji model bi trebalo da se odluče žene atletske građe, sa manje oblina? Idealan izbor za njih je kupaći kostim sa zanimljivim šarama, printom i dodacima.

Kupaći kostimi sa manjom pokrivenošću omogućavaju vam da stvorite iluziju oblina. Međutim, ako je vaše tijelo puno oblina, potražite kupaći kostim sa zaobljenim šarama, a istovremeno bi trebalo da vam pruži dovoljno podrške.

Ako ne želite da pokazujete svoje obline, izbegavajte jednodijelne kupaće kostime oštrijih ivica. Umesto toga, usmerite pažnju na vašu lijepu liniju vrata. Najprikladniji izbor je definitivno retro kupaći kostim sa visokim kaiševima.

Vodeći brendovi za ženske, muške i dječije kupaće kostime u Intersportu

Kod nas na jednom mestu možete birati između vrhunskih ženskih, muških i dječijih kupaćih kostima vodećih brendova ili proizvođača: Roxy, Speedo, Firefly, Protest, Brunotti.

Brend Roxy namijenjen je prvenstveno ženama koje vole sport i ne mogu zamisliti ni jedan dan bez njega. U njihovoj ponudi pored vrhunskih kupaćih kostima i druge odjeće možemo pronaći i kvalitetne rančeve, kao i izuzetno udobne cipele.

Brend Speedo je vodeća marka u svijetu plivanja. Svake godine iznenadi kupce novim modelima kupaćih kostima, kao i ostalim djelovima odjeće potrebnim za ovu vrstu aktivnosti u vodi i na vodi. Oprema, obuća i odjeća popularnog brenda Firefly privlače kupce uglavnom svojim modernim dizajnom, jednostavnošću, raznim dezenima i bojama.

Protest – još jedan vodeći brend kupaćih kostima, čiji su modeli vrlo lijepi i udobni, kao i izrađeni od prozračnih materijala. Brend Brunotti se posebno može pohvaliti izuzetno laganom i modernom ljetnjom odjećom.
Predstavljamo vam nekoliko TOP kupaćih kostima za ovu sezonu.

  1. Firefly FLR5 Lexia

Firefly FLR5 Lexia wms ženski bikini je veoma udoban, odličan za vodu i za plažu. Napravljen je od prijatnog i rastegljivog materijala koji se brzo suši, nudi dobru pokrivenost i udobnost prilikom nošenja. Ima uloške koji se mogu ukloniti. Jednostavan dizajn koji uvijek izgleda dobro daje vam puno slobode i samopouzdanja za svaki ljetnji dan.

2. Speedo Stripe Logo Deep U-Back 1 Piece,

Speedo Stripe Logo Deep U-Back 1 Piece je jednodjelni ženski kupaći kostim sa modernim materijalom Endurance10, koji savršeno prianja uz tijelo, a istovremeno traje duže, jer je otporan na hlor u vodi bazena. Kupaći kostim je jednobojan, a prednji dio krasi print marke.

3. Speedo ESSENTIALS 16” WATERSHORT AM

Speedo Essentials 16” Watershort su muške kupaće gaće koje ubjeđuju izgledom i udobnošću. Izrađene su od mekog materijala, a u struku imaju vrpcu. Kupaće gaće su izrađene od recikliranog materijala.

4. Speedo VINTAGE PARADISE 16”WSHT AM

Speedo Vintage Paradise 16” Watershort su kupaće gaće sa „vintage“ akcentom dizajna i tako su elegantne za sve vrste upotrebe. Izrađene su od mekog materijala, a istovremeno su krojem oblikovane tako da su udobne i ne ograničavaju kretanje. Izrađene su od recikliranog materijala.