Kampovanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cijene

Proizvodi 1-24 od 174

24   60  

Proizvodi 1-24 od 174

24   60  

Kampovanje

Kampovanje je poseban način života, jer predstavlja dodir sa netaknutom prirodom. Naravno, svako o tome može misliti na svoj način. Možete kampovati uz more ili jezero, uživati u pogledu na planinske vrhove. Možete kampovati sami, u dvoje, ili sa porodicom i prijateljima. To može biti četrnaest dana na istom mjestu, ali se možete svaki dan premjestiti na novu, još uzbudljiviju lokaciju. Šator je vrsta pokretne kuće, koju možete postaviti na hiljede mjesta. Iako ima tanke zidove, nudi zaklon, toplinu i domaćinstvo. Ne ometa ga ni toplina, ni hladnoća. Ne mogu ga uništiti čak ni uragan, oluje ili zemljotresi. A onda ga presavijete, odete i vratite ga nazad. Prostor je pravi da možete leći u krevet, stisnuti i protegnuti noge. Ako želite, možete otvoriti prozore i vrata, a unutrašnjost i spoljašnjost će postati jedna cjelina.

Šatori za svačiji ukus

Neki moderni šatori su tako mali i lagani kad su sklopljeni, da ih možemo lako nositi u rancu. To nam omogućava da na planinarskim turama pronađemo mjesto pod zvijezdama i tamo smjestimo šator. Nešto drugo je porodično kampovanje. To se obično odvija u uređenim kampovima, gdje se postavljaju nešto veći šatori pogodni za 2-6 osoba. Tu je i poseban oblik šatora za plažu, koji prvenstveno pružaju hlad i zaštitu od jakog sunca.

Korisni pribor

Naravno, kampovanje je ugodnije i prijatnije ako koristimo brojne praktične dodatke. Šporeti, gorionici, ručne svjetiljke, mreže protiv komaraca, stolovi, stolice i ležaljke bogatije su novim dimenzijama. Unutrašnjost šatora može se obogatiti jastucima i vrećama za spavanje. U porodičnim šatorima možemo da smjestimo i korisne fioke, u kojima možemo skladištiti odjeću i drugi prtljag.

Intersport web prodavnica nudi širok asortiman opreme za kampovanje i svega što dolazi s njim.

Punjenje…