Plaćanje

Povratak na podršku

Plaćanja u internet prodavnici Intersport

Dostupne metode plaćanja

Kupoprodajni ugovor se čuva elektronski na serveru pružaoca usluga i dostupni su korisniku u bilo kom trenutku na njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničom profilu) i čuvaju se za vrijeme / razdoblje potrebno za čuvanje takvih dokumenata u skladu sa primjenjivim zakonom i računovodstvenim standardima.

Metod plaćanja payments
  • Plaćanje kreditnim karticama
    Trenutno ne postoji mogućnost kupovine kreditnim karticama. Uskoro ćete moći kupovati kreditnim karticama Visa, Mastercard, Maestro.
  • Pouzećem

Plaćanje kreditnim karticama

U Intersport webshop-u trenutno ne postoji mogućnost trgovine na rate. Ovaj način plaćanja je u fazi pripreme i uskoro ćete moći da trgujete sa kreditnim karticama Visa, Mastercard i Maestro.

Prilikom preuzimanja

Prilikom preuzimanja narudžina u poslovnicama Intersporta moguće je plaćanje gotovinom i debitnim, odnosno kreditnim karticama: MasterCard, Visa, Maestro, American Express i Diners. Dostavom narudžbina na kućnu adresu koju plaćate pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja).

Treba vam pomoć? Tu smo za vas

Kontakt

* Polja označena zvezdicom su obavezna.

Korišćenjem internetskog kontakt obrasca korisnik web stranice slaže se da INTERSPORT Crna Gora d.o.o. koristi prikupljene lične podatke za odgovore korisniku (npr. ime i e-mail adresa, telefonski broj koji je dao korisnik).

Saznajte više

Punjenje…