Obuća za dvoranu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cijene

2 Proizvodi

24   60  

2 Proizvodi

24   60  

Ženske patike za sportove u sali

Mjesec oktobar za sportiskinje, koje se bave ekipnim sportovima, se seli u dvorane koje će im biti dom do kraja sljedećeg proljeća. U dvorani vlada nešto drugačija situacija, jer su uslovi za bavljenje raznim sportovima mnogo predvidljiviji i stalni, nego na otvorenom. U salama praktično nema vremenskih neprilika - nema vjetra, nema padavina, temperatura je konstantna, ali su potrebna neka prilagođavanja u opremi.

Obuća za dvorane

Žene uglavnom igraju košarku, odbojku i rukomet u dvoranama, a ređe fudbal i futsal. Sportovi u zatvorenom uključuju i tenis i badminton. Značajno je da prva tri sporta zahtjevaju različite ženske sportske patike. Većina sala nudi relativno glatke površine za igru koje zahtjevaju malo drugačiju obuću.

Ženska sportska obuća za sportove u sali, poput onih za odbojkašice, ima đon koji daje dobro prianjanje na glatkim igračkim površinama. Isto važi i za rukometašice, tako da je đon ove sportske obuće uglavnom napravljen od sirove gume, što se na unutrašnjim površinama uvijek pokazuje kao najbolji izbor. Pored toga, vrlo je važno da sve ove patike obezbijede dobru bočnu stabilnost, jer sportisti moraju da izdrže sile koje stvaraju okretno kretanje, brzi startovi, zaustavljanja i promjene pravca. Samo na taj način će trening biti uspješan i efikasan.

Web prodavnica kompanije Intersport nudi proizvode renomiranih proizvođača, kao što su Asics, adidas, Pro Touch i mnogi drugi.

 

 

Punjenje…