Tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cijene

Proizvodi 1-24 od 58

24   60  

Proizvodi 1-24 od 58

24   60  

Tenis

Tenis je tradicionalno jedan od najpopularnijih sportova na svijetu. Ovo je sport koji djeca mogu da počnu da treniraju već od pete godine. Ovaj sport je odličan za kondiciju a kombinuje entuzijazam i borbu najvećih majstora kao što su Roger Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković.

Reket

Reket je naravno najvažniji teniski rekvizit. Moderni reketi takođe omogućavaju rekreativnim igračima da igraju relativno lako, smanjuju greške i pružaju im dodatnu snagu. Važno je samo pronaći reket koji je pogodan za nivo znanja i fizičku spremu igrača. Dobri rekreativni igrači imaju različite rekete za sve uslove i vrste igre. Pored toga, važno je opremiti reket odgovarajućim gripom i žicama koje se mogu prilagoditi Vašim željama i potrebama.

Loptica za tenis

Pored reketa druga najvažnija stvar za dobru tenisku igru je loptica za tenis. Obično su dostupne u bocama poput konzerve u kojima se pakuju po tri ili četiri loptice. U Intersportu nudimo loptice za tenis svih velikih proizvođača, kao i specijalne, blaže i sporije loptice za djecu.

Obuća i odjeća

Tenis je jedan od najmodernijih i najpopularnijih sportova. Svi veliki proizvođači izbacuju nekoliko novih kolekcija odjeće i obuće koje njihovi glavni ambasadori promovišu nekoliko puta godišnje. Moderna odjeća za tenis izrađena je od materijala za brzo sušenje. Patike nude udobnost i stabilnost. S obzirom na to da u našim gradovima uglavnom igramo na šljaci, neki modeli su opremljeni đonom prilagođenim ovoj površini.

Torbe i dodatna oprema

S obzirom da su reketi za tenisi rekviziti relativno atipičnih dimenzija, proizvođači su dizajnirali specijalne torbe u kojima je moguće spakovati od 3 do 12 reketa. Neki modeli imaju i termoizolovane fioke.

 

Punjenje…