Tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cijene

Proizvodi 1-24 od 124

24   60  

Proizvodi 1-24 od 124

24   60  

Tenis

Tenis je tradicionalno jedan od najpopularnijih sportova na svijetu. Ovo je sport koji djeca mogu da počnu da treniraju već od pete godine. Ovaj sport je odličan za kondiciju a kombinuje entuzijazam i borbu najvećih majstora kao što su Roger Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković.

Reket

Reket je naravno najvažniji teniski rekvizit. Moderni reketi takođe omogućavaju rekreativnim igračima da igraju relativno lako, smanjuju greške i pružaju im dodatnu snagu. Važno je samo pronaći reket koji je pogodan za nivo znanja i fizičku spremu igrača. Dobri rekreativni igrači imaju različite rekete za sve uslove i vrste igre. Pored toga, važno je opremiti reket odgovarajućim gripom i žicama koje se mogu prilagoditi Vašim željama i potrebama.

Loptica za tenis

Pored reketa druga najvažnija stvar za dobru tenisku igru je loptica za tenis. Obično su dostupne u bocama poput konzerve u kojima se pakuju po tri ili četiri loptice. U Intersportu nudimo loptice za tenis svih velikih proizvođača, kao i specijalne, blaže i sporije loptice za djecu.

Obuća i odjeća

Tenis je jedan od najmodernijih i najpopularnijih sportova. Svi veliki proizvođači izbacuju nekoliko novih kolekcija odjeće i obuće koje njihovi glavni ambasadori promovišu nekoliko puta godišnje. Moderna odjeća za tenis izrađena je od materijala za brzo sušenje. Patike nude udobnost i stabilnost. S obzirom na to da u našim gradovima uglavnom igramo na šljaci, neki modeli su opremljeni đonom prilagođenim ovoj površini.

Torbe i dodatna oprema

S obzirom da su reketi za tenisi rekviziti relativno atipičnih dimenzija, proizvođači su dizajnirali specijalne torbe u kojima je moguće spakovati od 3 do 12 reketa. Neki modeli imaju i termoizolovane fioke.

 

Punjenje…