Obuća za trčanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cijene

Proizvodi 1-24 od 118

24   60  

Proizvodi 1-24 od 118

24   60  

Muške patike za trčanje

Trčanje je jedan od fenomena savremenog svijeta. U poslednje tri decenije postiglo je nevjerovatan procvat. Naravno, razvijaju se i patike. Svake godine, svi vodeći svjetski proizvođači uvode mnoge nove tehnologije, modele i varijante. Na raspolaganju su patike za sve vrste stopala. Bez obzira da li ste pronator, supozitor ili imate neutralni luk stopala, sigurno postoji idealan model patika za vas.

Urbani fenomen

Muške patike za trčanje su, uz sve to, postale važan komad garderobe. U stvari, svaki pravi muškarac ima najmanje jedan par u svom ormaru. Među najpopularnijim su svakako Nike patike za trčanje, koje su evoluirale u pravi urbani mit. Isto se odnosi i na adidas patike. Trkačke patike Solomon jedne su od najboljih za trčanje po šumskim i planinskim stazama, a patike za trčanje Mizuno poznate su po svom tipičnom japanskom inženjerskom dizajnu.

Patike za različite površine

Naravno, patike se razlikuju i u odnosu na podlogu, na kojoj ćemo ih koristiti. Muške patike za trčanje na asfaltu ili traci za trčanje imaju glađi đon, izrađen od visokokvalitetne gume koja pruža optimalno prianjanje na glatke gradsk površine. Prilično drugačije su takozvane trail patike, koje imaju profilisaniji đon, pa je njihov dizajn robusniji i izdržljiviji. U web prodavnici Intersport ima mnogo modela najpoznatijih brendova.

 

Punjenje…