Povrat robe i reklamacija

Povratak na podršku

Povraćaj robe i reklamacija

Mogu li se vratiti proizvodi kupljeni u INTERSPORT WEBSHOP-u?

Proizvod/e možete vratiti u roku od 14 dana od primanja narudžbine, bez potrebe za obrazloženjem. Proizvod/i moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži..

Proizvod/i se mogu vratiti:

 • poštom na adresu (troškovi poštarine padaju na teret kupca):
  WEBSHOP Intersport – City Mall
  Cetinjski put bb, Podgorica

U slučaju povraćaja proizvoda na adresu WEBSHOP-a, priložite propisno popunjenu i potpisanu Izjavu o odustajanju, koju možete odštampati OVDJE. Kupac je obavezan poslati zahtjev za odustajanje od pošiljke na mail webshop@intersport.me u roku od 14 dana,rok od 14 dana počinje kada je pošiljka dostavljena na adresu. Potrebno je u mejlu dostaviti broj narudžbe i naziv artikla koji se vraća. Povraćaj sredstava vrši se u roku od 7 dana od datuma kada je paket primljen u webshop.

Kako reklamirati proizvod kupljen u INTERSPORT WEBSHOP-u?

Ako ste, na primer, kupljeni proizvod upotrebili i niste zadovoljni njegovim svojstvima ili mislite da proizvod nije ono što vam treba, možete ga poslati poštom sa sve potrebnom dokumentacijom na adresu Internet prodavnice:
WEBSHOP Intersport – City Mall
Cetinjski put bb, Podgorica

Dvije opcije za traženje prava garancije:
 • Prava garancije
  Odnose se na proizvode koji imaju svojstva mehanizma (bicikli, oprema za fitness, skije, sportski satovi, mjerni uređaji i kamere) za koje ste utvrdili da ne funkcionišu besprekorno. U trenutku kupovine, pored računa dobili ste garantni list sa popisom svih naših ovlašćenih servisera. Garantna prava možete zatražiti u našim prodavnicama ili direktno kod jednog od pružaoca usluga navedenih u garantnom listu. Isto važi i za online kupovinu.
 • Prava koja proizlaze iz materijalnog nedostatka
  Materijalni nedostatak na proizvodu možete prijaviti u roku od dva meseca od otkrivanja navodne greške ili u roku od dvije godine od preuzimanja robe.
Proizvod sa ispunjenom pismenom izjavom koju možete preuzeti OVDJEposlati poštom na adresu INTERSPORT WEBSHOP-a:
WEBSHOP Intersport – City Mall
Cetinjski put bb, Podgorica

Da biste ostvarili prava iz materijalnog nedostaka, obvezni ste pismeno obavijestiti pružaoca usluga o nedostatku na webshop@intersport.me, detaljno ga opisati i pružaocu usluga omogućiti pregled proizvoda.

Troškove dostave snosi kupac. Ako je materijalni nedostatak opravdan, troškovi dostave će biti nadoknađeni kupcu. Kupac će biti obavješten o rešenju prigovora u roku od osam dana od primanja proizvoda.

Treba vam pomoć? Tu smo za vas

Kontakt

* Polja označena zvezdicom su obavezna.

Korišćenjem internetskog kontakt obrasca korisnik web stranice slaže se da INTERSPORT Crna Gora d.o.o. koristi prikupljene lične podatke za odgovore korisniku (npr. ime i e-mail adresa, telefonski broj koji je dao korisnik).

Saznajte više

Punjenje…