Povrat robe i reklamacija

Povratak na podršku

Povraćaj robe i reklamacija

Mogu li se vratiti proizvodi kupljeni u INTERSPORT WEBSHOP-u?

Proizvod/e možete vratiti u roku od 14 dana od primanja narudžbine, bez potrebe za obrazloženjem. Proizvod/i moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži..

Proizvod/i se mogu vratiti:
 • poštom na adresu (troškovi poštarine padaju na teret kupca):
  WEBSHOP Intersport – City Mall
  Cetinjski put bb, Podgorica
U slučaju povraćaja proizvoda na adresu WEBSHOP-a, priložite propisno popunjenu i potpisanu Izjavu o odustajanju, koju možete odštampati OVDE. Kupac može predati i sopstvenu izjavu o raskidu iz koje izričito proizlazi da raskida ugovor, uz navođenje broja narudžbine. Podrazumijeva se da je kupac pravovremeno vratio robu ako je poslata pre isteka roka od 14 dana. Kao datum slanja važi datum kada je pošta datirana od strane pružaoca poštanskih usluga. Povraćaj sredstava vrši se u roku 14 dana od dana prijema obavještenja o raskidu ugovora pod uslovom vraćanja proizvoda. Pružalac usluga zadržava pravo na zadržavanje povrata primljene uplate do trenutka preuzimanja vraćenih proizvoda ili dok kupac ne priloži dokaz da je proizvode poslao natrag pružaocu usluge. Detaljnije informacije o uslovima povrata potražite ovde. Ako proizvod vraćate na osnovu prava na garanciju ili zbog materijalnog nedostatka, pozivamo vas da pročitate Uslove i odredbe u odjeljku Reklamacija.
Povraćaj sredstava
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, djelimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, INTERSPORT WEBSHOP je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtijev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Kako reklamirati proizvod kupljen u INTERSPORT WEBSHOP-u?

Ako ste, na primer, kupljeni proizvod upotrebili i niste zadovoljni njegovim svojstvima ili mislite da proizvod nije ono što vam treba, možete ga poslati poštom sa sve potrebnom dokumentacijom na adresu Internet prodavnice:
WEBSHOP Intersport – City Mall
Cetinjski put bb, Podgorica

Dvije opcije za traženje prava garancije:
 • Prava garancije
  Odnose se na proizvode koji imaju svojstva mehanizma (bicikli, oprema za fitness, skije, sportski satovi, mjerni uređaji i kamere) za koje ste utvrdili da ne funkcionišu besprekorno. U trenutku kupovine, pored računa dobili ste garantni list sa popisom svih naših ovlašćenih servisera. Garantna prava možete zatražiti u našim prodavnicama ili direktno kod jednog od pružaoca usluga navedenih u garantnom listu. Isto važi i za online kupovinu.
 • Prava koja proizlaze iz materijalnog nedostatka
  Materijalni nedostatak na proizvodu možete prijaviti u roku od dva meseca od otkrivanja navodne greške ili u roku od dvije godine od preuzimanja robe.
Proizvod sa ispunjenom pismenom izjavom koju možete preuzeti OVDJEposlati poštom na adresu INTERSPORT WEBSHOP-a:
WEBSHOP Intersport – City Mall
Cetinjski put bb, Podgorica

Da biste ostvarili prava iz materijalnog nedostaka, obvezni ste pismeno obavijestiti pružaoca usluga o nedostatku na webshop@intersport.me, detaljno ga opisati i pružaocu usluga omogućiti pregled proizvoda.

Troškove dostave snosi kupac. Ako je materijalni nedostatak opravdan, troškovi dostave će biti nadoknađeni kupcu. Kupac će biti obavješten o rešenju prigovora u roku od osam dana od primanja proizvoda.

Treba vam pomoć? Tu smo za vas

Kontakt

* Polja označena zvezdicom su obavezna.

Korišćenjem internetskog kontakt obrasca korisnik web stranice slaže se da INTERSPORT Crna Gora d.o.o. koristi prikupljene lične podatke za odgovore korisniku (npr. ime i e-mail adresa, telefonski broj koji je dao korisnik).

Saznajte više

Punjenje…