Česta pitanja

Povratak na podršku

Narudžbine

Kako naručiti proizvod?

Detaljne instrukcije za poručivanje na našem webshop-u možete pogledati klikom na ovaj link.

Moram li se registrovati za kupovinu u internet prodavnici?

Nije potrebno registrovati se za kupovinu u internet prodavnici. Možete kupovati i kao neprijavljeni korisnik, ali ćete morati uneti neke obavezne podatke za slanje i potvrdu narudžbine.
I pored ove opcije preporučujemo vam da se registrujete za kupovinu. Time ćete kreirati svoj profil gde će vam biti dostupna istorija vaših narudžbina, popis željenih proizvoda koje možete kupiti u budućnosti, možete se prijaviti za informacije o aktivnostima u internet prodavnici itd.

Mogu li pratiti isporuku paketa?

U potvrdnom mejlu da je narudžba predata kurirskoj službi, stićiće vam broj za praćenje. Na sajtu NTC Logostics možete ukucati broj za praćenje i pratiti pošiljku (u dijelu BRZA PRETRAGA POŠILJKE): http://ntclogistics.me/index.php

Kako otkazati narudžbinu?

Ako ste potvrdili narudžbinu i već ste dobili potvrdu putem e-pošte, narudžbina se može otkazati tako što ćete nas kontaktirate na webshop@intersport.me ili telefonom na 080 333 333, pa ćemo zatim izvršiti postupak otkazivanja narudžbine.

Kako mogu promijeniti svoju narudžbinu?

Ako ste potvrdili narudžbinu i već ste dobili potvrdu putem e-pošte, narudžbinu više nije moguće promijeniti. Ako smatrate da je došlo do greške, predomislili ste se ili želite zamijeniti, ukloniti ili dodati proizvod u narudžbini, kontaktirajte nas na webshop@intersport.me ili putem telefona na 080 333 333 i zatim ćemo pokrenuti postupak promijene u narudžbini.

Mogu li promijeniti adresu za dostavu nakon što sam već poslao narudžbinu?

Ako ste već primili poruku potvrde e-poštom, više ne možete promijeniti adresu za dostavu. To možemo mi učiniti za vas ali samo ako nas obavijestite o ovoj promjeni pravovremeno, odnosno isti dan kada ste primili poruku potvrde. U tom slučaju, molimo da nas kontaktirate na webshop@intersport.me.

Kako mogu znati da li je narudžbina potvrđena?

Nakon što potvrdite narudžbinu, proverite svoju e-poštu koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda jer ćete na navedenu adresu primiti poruku potvrde. Ako poruku ne primite, preporučujemo da proverite odjeljak "Neželjena pošta". Zbog različitih postavki mreže ili računara tamo se može nalaziti potvrda vaše narudžbine. Ako u tom odeljku ne možete pronaći poruku potvrde, kontaktirajte nas putem e-maila na webshop@intersport.me ili telefonom na 080 333 333.
Ukoliko ste se registrovali za kupovinu u internet prodavnici, možete jednostavno pregledati svoje narudžbine na profilu koji ste kreirali.

Šta to znači ako proizvod nije na zalihama?

To znači da je proizvod trenutno nedostupan. Ako se proizvod ne može isporučiti, proizvod će se povući iz ponude online prodavnice. Ako ste zainteresovani za kupovinu proizvoda koji nije na zalihama, kontaktirajte nas i proverićemo za vas mogućnosti isporuke ili vam možemo preporučiti sličan proizvod koji bi vam možda mogao odgovarati.

Mogu li naručiti proizvode putem kompanije ili kao kompanija?

Ukoliko želite kupovati online u Intersport-u kao pravno lice, potrebno je poslati na adresu webshop@intersport.me sljedeće podatke: naziv preduzeća, adresa, telefon, broj žiro računa, PIB i PDV.
Obavezno je dostaviti link artikla i količinu za koju želite da vam pošaljemo predračun.

Dostava

Koji je način dostave?

Kada naručujete proizvod u internet prodavnici, možete odabrati jedan od sledećih načina isporuke:
a) dostava na adresu koju ste naveli prilikom slanja narudžbine
b) preuzimanje narudžbine u Intersport prodavnici

Koji su troškovi dostave?

Dostava je besplatna za sve narudžbe preko 25 EUR, osim za gabaritne stvari (skije, bicikle, fitnes sprave).

- cena dostave za skije 10 EUR
- cena dostave za bicikle i sto za stoni tenis: 15 EUR
- cena dostave za fitness sprave: 20 EUR

Za narudžbe ispod 25 EUR, dostava se naplaćuje 2,99 EUR.

Koji je prosiječan rok za dostavu?

Rok isporuke je 2-5 radnih dana od zaprimanja narudžbe (vikendi i praznici su isključeni). Bez obzira na navedeno, zbog posebnih okolnosti, rok isporuke može biti produžen, o čemu će INTERSPORT posebno obavijestitit kupca.

Kako dobiti besplatnu dostavu?

Dostava je besplatna za sve narudžbe preko 25 EUR, osim za gabaritne stvari (skije, bicikle, fitnes sprave).

- cena dostave za skije 10 EUR
- cena dostave za bicikle i sto za stoni tenis: 15 EUR
- cena dostave za fitness sprave: 20 EUR

Za narudžbe ispod 25 EUR, dostava se naplaćuje 2,99 EUR.

Ako naručujem fitness uređaj ili bicikl, hoće li proizvod biti sastavljen?

U slučaju narudžbine za drumski ili planinski bicikl, isti će biti isporučen sastavljen sa izvršenim nultim servisom. Zbog lakšeg transporta upravljač i pedale treba naknadno pričvrstiti.U slučaju narudžbine skija, dobićete skije i vezove. Vezovi nisu montirani jer ih je potrebno namjestiti zavisno od veličine pancerica i težine korisnika.

Koliko me dugo u prodavnici čeka narudžbina?

Nakon što je narudžbina isporučena u željenu prodavnicu, dobićete obavještenje putem imejla. Paket će vas čekati sedam dana od dana slanja obaveštenja o prispjeloj narudžbini. Ako paket ne možete preuzeti iz nekog razloga za dati vremenski rok, i treba vam više vremena, javite nam se na webshop@intersport.me.

Što morate znati o dostavi na kućnu (odabranu) adresu?

Na primjer, ako naručujete dostavu proizvoda na kućnu adresu a:
  • narudžbinu ste već platili, ali u trenutku dostave niste kod kuće, prevoznik je dužan da obavijesti Pošiljaoca o nemogućnosti uručenja pošiljke, u kom slučaju je Pošiljalac dužan da Prevozniku izda dodatna uputstva. U slučaju nemogućnosti uručenja u smislu iz prethodnog stava i nakon dodatnog uputstva od strane Pošiljaoca, Prevoznik je dužan da pošiljku vrati Pošiljaocu, nakon čega će Pošiljalac Primaocu refundirati novac.
  • Ako u trenutku dostave niste kod kuće, prevoznik je dužan da obavesti Pošiljaoca o nemogućnosti uručenja pošiljke, u kom slučaju je Pošiljalac dužan da Prevozniku izda dodatna uputstva.
U slučaju da kupac ne preuzme robu u dogovorenom vremenskom roku, a želi ponovo dostavu, kupcu se obračunavaju dvostruki troškovi dostave.

Plaćanje

Dostupne metode plaćanja

Kupoprodajni ugovor se čuva elektronski na serveru pružaoca usluga i dostupni su korisniku u bilo kom trenutku na njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničom profilu) i čuvaju se za vrijeme / razdoblje potrebno za čuvanje takvih dokumenata u skladu sa primenjivim zakonom i računovodstvenim standardima

Metod plaćanjapayments-support
  • Pouzećem
  • Kreditnim karticama Mastercard, Maestro, Visa

Plaćanje kreditnim karticama

U internet prodavnici Intesrport je moguće plaćati bankovnim karticama.

Prilikom preuzimanja

Prilikom preuzimanja narudžina u poslovnicama Intersporta moguće je plaćanje gotovinom i debitnim, odnosno kreditnim karticama: MasterCard, Visa, Platnom Super karticom, Maestro, American Express i Diners

Treba vam pomoć? Tu smo za vas

Kontakt

* Polja označena zvezdicom su obavezna.

Korišćenjem internetskog kontakt obrasca korisnik web stranice slaže se da INTERSPORT Crna Gora d.o.o. koristi prikupljene lične podatke za odgovore korisniku (npr. ime i e-mail adresa, telefonski broj koji je dao korisnik).

Saznajte više

Punjenje…