Akcije

Povratak na podršku

Pogledajte sve oznake za Intersport promocije

Svakodnevno odabiremo atraktivne artikle na koje odobravamo akcijski popust u određenom trajanju. Akcijske cijene vrijede na svim prodajnim mjestima Intersport, pa i u web shopu.
Artikli u akciji označeni su sa crvenim krugom i bijelim znakom popusta.

Intersport preporučuje

Intersport za svaku sezonu izabere proizvode iz različitih sportskih kategorija koji po našem mišljenju imaju najbolji odnos cijene i kvaliteta. Takvi proizvodi imaju posebnu oznaku INTERSPORT PREPORUČUJE.

Novo

Našu ponudu uvijek dopunjavamo. Sa NOVO označavamo nove artikle u ponudi.

Ekskluzivno

U Intersportu uvijek pratimo trendove u sportskoj industriji, pa vam omogućujemo ekskluzivnu kupovinu najatraktivnijih artikala.

Ideja

Sportska oprema, odjeća i obuća odlična su ideja za poklon sa kojim ćete obradovati vaše najbliže. U Intersport web shopu za vas smo oznakom IDEJA označili artikle pogodne za poklanjanje, naravno u ponudi ima još više artikala sa kojima možete obradovati vaše najdraže za rođendane i ostale prilike.

Dodatni popust

Artikli kojima smo na već snižene cijene dodelili dodatni popust. Ovaj vid popusta biće vidljiv i primijeniće se na istaknutu cijenu stavljanjem željenog artikla u korpu.

Treba vam pomoć? Tu smo za vas

Kontakt

* Polja označena zvezdicom su obavezna.

Korišćenjem internetskog kontakt obrasca korisnik web stranice slaže se da INTERSPORT Crna Gora d.o.o. koristi prikupljene lične podatke za odgovore korisniku (npr. ime i e-mail adresa, telefonski broj koji je dao korisnik).

Saznajte više

Punjenje…