Obuća za fitnes, trening i jogu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cijene

22 Proizvodi

24   60  

22 Proizvodi

24   60  

Ženske fitnes patike

Vježbanje u teretani, koja uključuje fitnes, aerobik, neke borilačke vještine, kardio trening, zumbu, kettle bells, boot camp, cross fit i neke druge moderne forme vođenih vježbi, je iz godine u godinu sve popularnije. Sve više i više ljubitelja sporta opredjeljuje se za ovu vrstu fizičke aktivnosti. Ovakav trening je zanimljiv uglavnom zbog svojih svestranih pozitivnih efekata, a može se prilagoditi i poslu i drugim dnevnim obavezama. Naravno, vježbanje u teretani zahtijeva i malo drugačije patike. Uglavnom, vlasnici fitnes centara neće biti srećni ako ih posjetiti u obući koju koristite za hodanje, trčanje i skakanje napolju. Osnovno pravilo je da za fitnes treba imati poseban par patika, koje koristite samo u zatvorenom prostoru.

Karakteristike patika za fitnes

Brojni veliki proizvođači nude posebne ženske patike dizajnirane za trening u teretanama. Patike za fitnes, kao što su na primjer one za aerobika, uglavnom su opremljene đonom koji omogućava dobro prigušenje, i imaju odlično prianjanje, koje je važno za određene sprave ili pri određenim vježbama. Nedavno su se pojavili đonovi koji omogućuju da se stopalo kreće što prirodnije.Uz to, fitnes patike su izrađene od modernih materijala koji im daje malu težinu i potrebnu prozračnost. Neki modeli su malo dublji i pružaju dodatnu podršku za gležanj. Pored toga, proizvođači razmišljaju i o dizajnu patika.

Fitnes patike su odlični primjeri modernog sportskog dizajna, a u kombinaciji sa atraktivnim kombinacijama boja, lako bi se uvrstile u bilo koju kolekciju odličnih primjera industrijskog dizajna. Ovo se posebno odnosi na Nike ženske patike ili ženske patike Reebok su takođe postale atraktivni zaštitni znak modernog urbanog stila života.

Punjenje…