Narudžbine

Povratak na podršku

Sve što vas zanima o narudžbini i dostavi

Kako naručiti proizvod?

U internet prodavnici odabirate proizvod, boju i veličinu pa ga klikom na dugme dodajete u svoju korpu. Klikom na korpu ili ikonu vašeg profila u internet prodavnici, bićete preusmjereni na stranicu sa pregledom narudžbine. Tamo možete promijeniti količinu, izbrisati proizvod ili ako želite možete dodati novi vraćanjem na željenu rubriku. Kada završite sa odabirom proizvoda, prilikom pregleda korpe pritisnite dugme za sledeći korak i odaberite način dostave i plaćanja i ispunite sva obavezna polja. Nakon unosa svih podataka, kliknite na dugme da biste potvrdili narudžbinu. Za nekoliko minuta primićete e-poštu sa pregledom narudžbine na e-adresu koju ste naveli prilikom prijave.

Moram li se registrovati za kupovinu u internet prodavnici?

Nije potrebno registrovati se za kupovinu u internet prodavnici. Možete kupovati i kao neprijavljeni korisnik, ali ćete morati unijeti neke obavezne podatke za slanje i potvrdu narudžbine.
I pored ove opcije preporučujemo vam da se registrujete za kupovinu. Time ćete kreirati svoj profil gde će vam biti dostupna istorija vaših narudžbina, popis željenih proizvoda koje možete kupiti u budućnosti, možete se prijaviti za informacije o aktivnostima u internet prodavnici itd.

Mogu li pratiti isporuku paketa?

U potvrdnom mejlu da je narudžba predata kurirskoj službi, stićiće vam broj za praćenje.
Na sajtu NTC Logostics možete ukucati broj za praćenje i pratiti pošiljku (u dijelu BRZA PRETRAGA POŠILJKE):  http://ntclogistics.me/index.php

Ukoliko nemamo sve artikle u jednoj prodavnici, narudžba će biti poslata iz više prodavnica na kućnu adresu. Postoji mogućnost da u tom slučaju dostava bude u različitim vremenskim periodima. Kupac nema dodatne troškove zbog slanja paketa iz više prodavnica.

Kako otkazati narudžbinu?

Ako ste potvrdili narudžbinu i već ste dobili potvrdu putem e-pošte, narudžbina se može otkazati tako što ćete nas kontaktirate na webshop@intersport.me ili telefonom na 080 333 333, pa ćemo zatim izvršiti postupak otkazivanja narudžbine.

Kako mogu promeniti svoju narudžbinu?

Ako ste potvrdili narudžbinu i već ste dobili potvrdu putem e-pošte, narudžbinu više nije moguće promijeniti. Ako smatrate da je došlo do greške, predomislili ste se ili želite zamijeniti, ukloniti ili dodati proizvod u narudžbini, kontaktirajte nas na webshop@intersport.me ili telefonom na 080 333 333 i zatim ćemo pokrenuti postupak promjene u narudžbini.

Mogu li promeniti adresu za dostavu nakon što sam već poslao narudžbinu?

Ako ste već primili poruku potvrde e-poštom, više ne možete promijeniti adresu za dostavu. To možemo mi učiniti za vas ali samo ako nas obavjestite o ovoj promjeni pravovremeno, odnosno isti dan kada ste primili poruku potvrde. U tom slučaju, molimo da nas kontaktirate na webshop@intersport.me.

Kako mogu znati da li je narudžbina potvrđena?

Nakon što potvrdite narudžbinu, provjerite svoju e-poštu koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda jer ćete na navedenu adresu primiti poruku potvrde. Ako poruku ne primite, preporučujemo da proverite odjeljak "Neželjena pošta". Zbog različitih postavki mreže ili računara tamo se može nalaziti potvrda vaše narudžbine. Ako u tom odjeljku ne možete pronaći poruku potvrde, kontaktirajte nas putem e-maila na webshop@intersport.me ili telefonom na 080 333 333.
Ukoliko ste se registrovali za kupovinu u internet prodavnici, možete jednostavno pregledati svoje narudžbine na profilu koji ste kreirali.

Šta to znači ako proizvod nije na zalihama?

To znači da je proizvod trenutno nedostupan. Ako se proizvod ne može isporučiti, proizvod će se povući iz ponude online prodavnice. Ako ste zainteresovani za kupovinu proizvoda koji nije na zalihama, kontaktirajte nas i proverićemo za vas mogućnosti isporuke ili vam možemo preporučiti sličan proizvod koji bi vam možda mogao odgovarati.

Mogu li naručiti proizvode putem kompanije ili kao kompanija?

Ukoliko želite kupovati online u Intersport-u kao pravno lice, potrebno je poslati na adresu webshop@intersport.me sljedeće podatke: naziv preduzeća, adresa, telefon, broj žiro računa, PIB i PDV.
Obavezno je dostaviti link artikla i količinu za koju želite da vam pošaljemo predračun.

Koji je način dostave?

Kada naručujete proizvod u internet prodavnici, možete odabrati jedan od sledećih načina isporuke:
a) dostava na adresu koju ste naveli prilikom slanja narudžbine
b) preuzimanje narudžbine u Intersport prodavnici

Koji su troškovi dostave?

Dostava je besplatna.

Koji je prosiječan rok za dostavu?

Rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je tri do pet radnih dana. Zbog povećane količine narudžbine tokom sezonskih sniženja vremenski period isporuke može se produžiti do sedam radnih dana. Rok počinje kada narudžbinu potvrdi internet prodavnica ili prvog radnog dana nakon podnošenja naloga.

Kako dobiti besplatnu dostavu?

Dostava je besplatna bez obzira na iznos.

Ako naručujem fitness spravu ili bicikl, hoće li proizvod biti sastavljen?

U slučaju narudžbine za drumski ili planinski bicikl, isti će biti isporučen sastavljen sa izvršenim nultim servisom. Zbog lakšeg transporta upravljač i pedale treba naknadno pričvrstiti.U slučaju narudžbine skija, dobićete skije i vezove. Vezovi nisu montirani jer ih je potrebno namjestiti zavisno od veličine pancerica i težine korisnika.

Koliko me dugo u prodavnici čeka narudžbina?

Nakon što je narudžbina isporučena u željenu prodavnicu, dobićete obavještenje putem mejla. Paket će vas čekati sedam dana od dana slanja obavještenja o prispjeloj narudžbini. Ako paket ne možete preuzeti iz nekog razloga za dati vremenski rok, i treba vam više vremena, javite nam se na webshop@intersport.me.

Šta morate znati o dostavi na kućnu (odabranu) adresu?

Na primer, ako naručujete dostavu proizvoda na kućnu adresu a:

  • narudžbinu ste već platili, ali u trenutku dostave niste kod kuće, prevoznik je dužan da obavijesti Pošiljaoca o nemogućnosti uručenja pošiljke, u kom slučaju je Pošiljalac dužan da Prevozniku izda dodatna uputstva.
  • narudžbinu još niste platili - Ako u trenutku dostave niste kod kuće, prevoznik je dužan da obavesti Pošiljaoca o nemogućnosti uručenja pošiljke, u kom slučaju je Pošiljalac dužan da Prevozniku izda dodatna uputstva.

Naručeni proizvodi iz webshop-a dostavljaju se do ulaza u stambeni objekat kupca.

Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan da nosi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.

Treba vam pomoć? Tu smo za vas

Kontakt

* Polja označena zvezdicom su obavezna.

Korišćenjem internetskog kontakt obrasca korisnik web stranice slaže se da INTERSPORT Crna Gora d.o.o. koristi prikupljene lične podatke za odgovore korisniku (npr. ime i e-mail adresa, telefonski broj koji je dao korisnik).

Saznajte više

Punjenje…