Japanke

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cijene

20 Proizvodi

24   60  

20 Proizvodi

24   60  

Ženske japanke u bezbroj dezena i boja

U djelovima svijeta u kojima vladaju ljeto, toplo vrijeme i visoke temperature, odlučuju se za jednostavnu obuću koja se lako obuva i koja omogućava konstantno prozračivanje i hlađenje stopala. U žargonu ih nazivamo japanke oz. japanke. Podsjećaju na obuću koju nose u zemlji izlazećeg sunca, ali u stvarnosti ih više povezujemo sa sunčanim zemljama Azije i Južne Amerike, ili mnogim ostrvima na kojima ljudi gotovo žive na plaži. Uglavnom su bosonogi, ali ako ih moraju nositi, brzo nazuju japanke. To je jednostavna obuća napravljena od gumenog đona, opremljena posebnom trakom koja stoji između palca i kažiprsta, te obezbjeđuje da obuća ostaje na svom mjestu.

Brojne verzije

Naravno, brzo smo prihvatili ovu obuću u našim krajevima. Koristi se uglavnom ljeti, praznicima, na plaži, bazenu i po vrućem vremenu. Idealna je obuća za ljetnji odmor. Nema ničeg boljeg od preplanulog ženskog stopala koje je izloženo u ženskoj japanci. Od klasičnih japanki napravljene su neke sofisticiranije verzije, nudeći više prigušivanja i udobnosti, a napravljene su od materijala koji sprečavaju stvaranje bakterija.

Crocs je veoma popularan i nudi veliku udobnost. Ipanema japanke su tipičan zaštitni znak Brazila. Pored toga, web prodavnica Intersport nudi japanke i papuče poznatih marki, kao što su adidas, Nike, Teva, Roxy i mnoge druge.

 

Punjenje…