Biciklizam

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cijene

Proizvodi 1-24 od 150

24   60  
  1. Polar IGNITE 3, sat, crna

    1 boja

    Polar IGNITE 3, sat, crna
    296,91 € 329,90 €

Proizvodi 1-24 od 150

24   60  

Biciklizam

Bicikl je posebna vrsta prevoznog sredstva. Zapravo, on obavlja nekoliko funkcija. Može vas odvesti do škole ili na posao . Može biti samo sredstvo za prevoz od tačke A do tačke B. To može biti i sportska rekreacija, sredstvo za trening koje vam omogućuje trenutne rezultate dok ujedno uživate u istom tom treningu. Uz malo mašte, možete napraviti čuda biciklom, možete juriti rekordne brzine, možete ići u nepoznatu divljinu, možete skakati i izvoditi razne trikove, ako je to potrebno.

Zapravo, nije važno da li ste na biciklističkoj stazi ili šumskom predjelu, suština je u osjećaju koji proizvodi to okretanje pedala. Nije bitno da li ste roadster,ili biciklista koji uživa u vožnji do posla. Bicikl je u svakom slučaju zakon. Podaci o emisiji ugljen dioksida, bez obzira na model, boju ili godinu, uvijek su isti - ništa.

Bicikl je takođe koristan za tijelo. Nepovratan je za zglobove, jer pedaliranje eliminše uticaj bilo kakvog pritiska na ljudski skelet, a istovremeno je odličan za jačanje kardiovaskularnog sistema.

U gradu, na izletu, kroz šume i brda

Bicikli su međusobno vrlo slični, ali sa druge strane su potpuno različiti. Gradski bicikli opremljeni su korpama, svjetlima i pregradama za prtljag te su pogodni za vožnju u urbanim sredinama. Bicikli za planinarenje nude mogućnost ugradnje putnih torbi i drugih pribora. Brdski bicikli su grublji i nude promjere šasije i stepena i prenosa koji omogućuju vožnju van puta. U posljednje vrijeme, električni bicikli postaju sve popularniji sa svojim električnim motorima, što olakšava posao kad je okretanje pedala u pitanju. Uz sve to postoji mnogo različitih ženskih i dječijih modela bicikala.

Pribor

Naravno, biciklizam zahtjeva neku obaveznu garderobu i pribor. Osnova biciklističke odjeće su biciklističke helanke . Biciklisti se takođe pozivaju na odjeću od visokokvalitetnih materijala koji se brzo suše i odvode vlagu. Planinski biciklisti uvijek uzimaju biciklistički ruksak, koji ima dovoljno mjesta za šator, rezervnu košulju, alat i mehur za vodu. Bez obzira na područje na kom ćete najvjerovatnije voziti, u svakom slučaju, potrebna vam je visokokvalitetna biciklistička kaciga. I sve je to dostupno u internet trgovini Intersporta.

Punjenje…