Plivanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cijene

Proizvodi 1-24 od 269

24   60  

Proizvodi 1-24 od 269

24   60  

Plivanje

Kada razmišljamo o riječima koje su usko povezane s ljetom, plivanje je u potpunosti na vrhu. Plivanje je sportska aktivnost, koja uključuje veliku količinu zabave, užitka i osvježenja. Osim toga, to je jedan od najprijatnijih sportova u tijelu, jer ne opterećuje zglobove i kosti, ali u isto vrijeme ima veliki uticaj na kardiovaskularni sistem. Skok u more, jezero ili bazen  podiže nivo hormona sreće i podstiče dobro raspoloženje. Stoga je preporučljivo uživati u plivanju svaki trenutak tokom ljetnjih mjeseci. Nema ništa loše u tome da se sve to nastavi i u jesen, zimu i proljeće.

Kupaći kostimi

Plivanje je takođe jedan od onih sportova za koje nam je potrebna relativno mala oprema. Glavni dio opreme je, naravno, kupaći kostim. Ozbiljni muški plivači se i dalje zaklinju na klasične kratke kupaće kostime. Žene koje se ozbiljno bave plivanjem obično biraju jednodijelne kupaće kostime, koji su funkcionalniji i korisniji. Naravno, postoji bezbroj opuštenijih i modernijih verzija. Muškarci se zaklinju na kratke šorceve za kupanje, koji mogu biti labavi ili više zategnuti. Žene mogu birati između hiljadu modela dvodijelnih kupaćih kostima, koje takođe prepoznajemo po izrazu bikini. U svakom slučaju, moderni kupaći kostimi izrađeni su od vrhunskih tehničkih materijala koji su vodootporni, brzo se suše i savršeno odvajaju vlagu.

Podvodni svijet

Ozbiljni plivači se takođe zaklinju na korišćenje naočara za plivanje kako bi poboljšali vidljivost pod vodom, a posebno štite oči od hlora i drugih hemikalija u bazenima. Moderne naočare izrađene su od materijala koji omogućavaju dobro prianjanje i hidroizolaciju, a dizajnirani su da osiguraju maksimalno vidno polje.

Obuća za plivanje

Naravno, uvijek je potrebno proći barem nekoliko metara do vode, a za ovaj put, dobro je imati odgovarajuću obuću koja je funkcionalna, lagana i vodootporna. Japanke i drugi oblici papuča su stvoreni za tu svrhu. Pogodni su za muškarce, žene i djecu. Dostupne su u bezbrojnim bojama i varijacijama. Njihova najbolja karakteristika je da su korisni i za druge ležerne ljetnje aktivnosti. Sva oprema za kupanje dostupna je u Intersport internet prodavnici.

 

Punjenje…