Roleri i skejtbordovi

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cijene

Proizvodi 1-24 od 63

24   60  

Proizvodi 1-24 od 63

24   60  

Zabava na malim točkovima

Točak je revolucionarno otkriće i oduvijek je privlačio pažnju svih zaljubljenika u sport, brzinu, zdravlje i zabavu. Očigledno je da se sve radi o kretanju. A šta se vrti, kreće se, prelazi put, doživljava i stvara novo ... Nije važno koliko su veliki točkovi. Mogu biti veoma mali kojima je lako izvoditi akrobacije i precizne pokrete a mogu biti i ogromni kojima prelazimo kilometre i kilometre.

Vožnja rolera

Vožnja rolera je sportska aktivnost, koja je u svojoj suštini svojevrsni spoj malih točkića i podloge, spona između hodanja i klizanja. Danas je rekreativno bavljenje sportom postalo veoma raširen trend. Takođe, roleri su vrsta gradskog prevoza. Dostupni su sa točkovima različitih veličina koji određuju njihovu upotrebu. Većina rolera je opremljeno kočnicom koja je montirana na petu. Rolanje je sportska aktivnost koja razvija zglobove i muskulaturu, aktivnost kojom jačamo kardiovaskularni sistem, aktiviramo mišiće donjeg i gornjeg dijela tijela, a istovremeno vježbamo ravnotežu. Vožnja rolera je sport za muškarce, žene i djecu.

Romobil

Romobil  je u suštini jedno od najjednostavnijih načina prevoza. Akrobatski skuteri su veoma popularni i uz pomoć njih možete izvesti atraktivne trikove. Oni dijele poligone i specijalne tematske parkove sa skejterima i vozačima BMX-a, gde su napravili brojne dodatke posebno za njihove akrobacije, gledajući ove trikove čini se da gravitacija i drugi fizički zakoni ne postoje.

Dodatna i zaštitna oprema

Naravno, ove sportske aktivnosti koje se odvijaju na malim točkovima zahtjevaju dodatnu i zaštitnu opremu. Kaciga se preporučuje, kao i štitnici za koljena, laktove i dlanove koji će spasiti od mnogih dosadnih ogrebotina i povreda. Sve ovo je dostupno u Intersport online prodavnici.

Punjenje…