Prijava za dobijanje ponuda i zanimljivih sadržaja!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trendovi

Napravite svoje igralište

Topli dani automatski pozivaju djecu i starije na razna igrališta gdje se mogu zabaviti. Ako ništa drugo, u njihovoj neposrednoj blizini je bar fudbalsko ili košarkaško igralište. S druge strane, možete brzo i povoljno napraviti takav kutak kod kuće. Možda fudbal i košarka nijesu vaša omiljena zabava. Ništa strašno. U ovom slučaju, možete postaviti sto za stoni tenis ili bar pikado. U svakom slučaju, kod sebe ćete imati rekvizite koje možete koristiti kada vas uhvati želja za sportskom akcijom!

SUP

Kako sami da popravite SUP dasku?

Kako sami da popravite SUP dasku? Supanje je sve popularnija vodena aktivnost koja se praktikuje na moru, jezerima ili rijekama. U dodiru sa oštrim kamenjem ili oštrim predmetima, daska se može oštetiti na različite načine. Na sreću, manje popravke supe možemo i sami da uradimo. U nastavku predstavljamo neke od najčešćih popravki SUP daske koje možete sami da uradite.

Biciklizam

Hidratacija za bicikliste

Hidratacija je izuzetno važna za biciklistu. Konzumiranje dovoljne količine tečnosti prije, tokom i posle vježbanja u velikoj mjeri poboljšava rezultate treninga, ubrzava regeneraciju i smanjuje umor. Kada idemo na biciklističku turu, moramo se pobrinuti da sa sobom ponesemo dovoljno vode.

Plivanje

Ronjenje je posebno morsko iskustvo

Ronjenje je vjerovatno najprivlačnija morska aktivnost. Pod vodom sve je drugačije, kombinacija tišine i mira. U tom beskrajnom plavetnilu žive fascinantna bića koja uvek zadivljuju svojim izgledom, ljepotom i usklađenim kretanjem.

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su dio naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete provjeriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 080 333 333 ili na mail webshop@intersport.me.