Prijava za dobijanje ponuda i zanimljivih sadržaja!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trčanje

Zvanična lopta UEFA Evropskog fudbalskog prvenstva 2024

Kao za svaki veliki fudbalski događaj, Adidas je osmislio zvaničnu loptu Evropskog fudbalskog prvenstva 2024. U narednoj godini očekuju nas dva velika sportska događaja. Pored Olimpijskih igara, prava poslastica za sve ljubitelje fudbala svakako će biti i Evropsko fudbalsko prvenstvo Evro 2024, na kojem će nastupiti 24 najbolje reprezentacije starog kontinenta – uključujući i Sloveniju. Provjerili smo neke važne činjenice o samom prvenstvu koje svaki navijač treba da zna.

Plivanje

Plivanje: trening, primjeren za sve

Plivanje je jedna od najboljih sportskih aktivnosti i oblika vježbanja. I bilo da ste početnik ili iskusan plivač, prednosti plivanja ostaju iste za sve. Kako započeti obuku plivanja na osnovu vaših trenutnih plivačkih vještina? Koju udaljenost plivati, koju tehniku plivanja koristiti i koji intenzitet odabrati? U nastavku ćete pronaći odgovore na sva pitanja i naučiti o treninzima plivanja različitih nivoa težine, koji su pogodni za početnike, napredne i iskusne plivače.

Trčanje

Zdrava užina za posao

Vjerovatno se često pitate šta da grickate kada ste na poslu. Ono što jedete utiče ne samo na vaše zdravlje, već i na vašu produktivnost, tako da je daleko od toga šta unosite u svoje tijelo. Užine su mali obroci koji se jedu između glavnih obroka, odnosno između doručka i ručka ili ručka i večere. Ako želite da izbegnete umor i višak kilograma, onda je važno da užina bude zdrava i da nas zasiti. Međutim, pošto smo obično na poslu kada smo gladni, prečesto posežemo za slatkišima, kofeinom i drugim nezdravim porocima. Da biste to izbjegli, pripremili smo nekoliko predloga koji će vam pomoći da odolite takvim iskušenjima.

Fitnes

Unaprijedi kondiciju sa kućnim kardio spravama

U užurbanosti modernog života, pronaći vrijeme za redovan trening može se činiti kao nemoguć zadatak. Ipak, kako važnost održavanja zdravog načina života postaje sve očiglednija, tražnja za praktičnim i učinkovitim fitness rešenjima je u porastu. Uđite u svijet kućnih kardio sprava i iskoristite najbolje od onoga što nude. Privlačnost kućnih kardio sprava ne leži samo u praktičnosti vježbanja u ograničenom prostoru! Već i u transformativnom učinku, koji mogu imati na vaše cjelokupno blagostanje. Od eliptičnih sprava do bicikala za vježbanje, ergometara i traka za trčanje… Ovi fitness pratioci nude pristup bezbrojnim fizičkim i mentalnim dobrobitima, bez potrebe za članstvom u teretani. Bilo da ste iskusni fitness entuzijast ili netko tko je tek krenuo na svoje wellness putovanje. Svijet kućnih kardio sprava vas čeka, obećavajući vam bolju fizičku i mentalnu spremnost!

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su dio naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete provjeriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 080 333 333 ili na mail webshop@intersport.me.