Prijava za dobijanje ponuda i zanimljivih sadržaja!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fitnes

Znate li sve o barre pilatesu?

Barre pilates je nastao kao rezultat rada njemačke plesačice Lote Berk, koja je sredinom 20. vijeka razvila sopstveni sistem vježbanja nakon povrede leđa. Berk je kombinovala svoje znanje baleta sa rehabilitacionim vježbama kako bi joj pomogla da se oporavi, stvarajući osnovu za ono što će kasnije postati poznato kao barre pilates. Svoj prvi studio otvorila je u Londonu 1959. godine, a metoda se brzo proširila na druge delove svijeta, uključujući i SAD, gde je doživjela veliki uspjeh. Barre pilates je i danas najpopularniji u Sjedinjenim Američkim Državama, a sve je poznatiji i u Evropi.

Ostali sportovi

Najbolji sportovi za djecu tokom jeseni

Školska godina donosi sa sobom mnoštvo promjena – nove rasporede, obaveze, ali i prilike za bavljenje sportom. Jesen je posebno inspirativno doba godine za djecu, jer sa sobom nosi prijatne temperature, šarenilo prirode i nove izazove. Upravo zbog toga, jesen je idealno vrijeme da se djeca uključe u sportske aktivnosti, bilo da su već iskusni sportisti ili tek traže svoju pravu strast.

Ostali sportovi

Motivacija djece da se bave sportom tokom školske godine

Početak školske godine je vreme kada se djeca suočavaju sa novim izazovima, obavezama i očekivanjima. Za mnoge, povratak u školu znači prilagođavanje rutini koja zahteva disciplinu i fokus na učenje. U ovom periodu, djeca često doživljavaju školu kao prioritet broj jedan, što može dovesti do zanemarivanja fizičkih aktivnosti. Međutim, bavljenje sportom tokom školske godine nije samo način da se ostane u formi – to je ključni element koji doprinosi sveukupnom razvoju djeteta, kako fizički, tako i mentalno.

Ostali sportovi

Rančevi kao ručni prtljag

Obično možete besplatno ponijeti ručni prtljag sa sobom kada kupite avionsku kartu. Ručni prtljag je dakle torba ili ranac koji nosite sa sobom u avion i čuvate ispod sjedišta ispred vas. Uz doplatu u avion možete unijeti i još jedan veći ručni prtljag, koji možete da odložite u prostor iznad sjedišta. Pored poštovanja mjera bezbjednosti prilikom pakovanja ručnog prtljaga, morate uzeti u obzir i da je on odgovarajućih dimenzija. Da bismo vam olakšali posao, pregledali smo ograničenja za prtljag popularnih niskobudžetnih avioprevoznika i naš asortiman različitih rančeva koje možete bezbrižno ponijeti u avion.

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su dio naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete provjeriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 080 333 333 ili na mail webshop@intersport.me.