Prijava za dobijanje ponuda i zanimljivih sadržaja!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Planinarenje

Jakne za toplu i aktivnu jesen

Jesen je konačno stigla, a sa njom i vrijeme da u svoje garderobe dodamo toplije komade odjeće. Jesenska jakna je svakako jedan od glavnih komada jesenje odjeće. Kada dođe vrijeme da kupite novu jesenju jaknu, možda ćete se naći u dilemi koju da odaberete, posebno kada želite da budete u toku sa najnovijim trendovima.

Trčanje

Poveži se sa tehnologijom dok treniraš: Uloga pametnih satova

U današnjem brzom tempu života, fizička aktivnost i zdravlje postaju sve važniji aspekti naše svakodnevnice. Bilo da ste profesionalni sportista, rekreativac ili tek počinjete sa vježbanjem, tehnologija igra ključnu ulogu u praćenju i unapređenju vaših sportskih dostignuća. Jedan od najmoćnijih alata za to su pametni satovi.

Fitnes

Sve prednosti foam rollera za masažu

Profesionalni sportisti znaju za efikasne, a mnogi ih zovu i čudotvorne, foam rollere za masažu prije i posle treninga i redovno ih koriste godinama. Ovo nije iznenađujuće jer su ovi fitnes rekviziti izuzetno praktični i efikasni. Rekreativci, ljudi koji idu u teretanu i/ili na grupne treninge ili praktikuju fizičku aktivnost u svoja četiri zida. Poslednjih godina su možda čuli za takozvane penaste valjke, tu i tamo su vidjeli da se neko „razvlači“ po njima. Međutim, većina fitnes entuzijasta još uvijek nije upoznata sa svim prednostima, različitim modelima i različitim primjenama istih.

Zdravi recepti

Bundeva: svestrana i zdrava namirnica

Dok su se prije pola vijeka bundeve smatrale hranom siromaha, danas su postale toliko popularne da se njihovi specijaliteti mogu pronaći i u mnogim gurmanskim restoranima. To ne čudi jer su bundeve izuzetno svestrane i s njima lako možemo pripremiti hranjiv i zdrav obrok. No, budući da nisu sve bundeve iste, najvažnije je odabrati pravu vrstu, jer je to jedini način da ih najbolje pripremite u pojedinim jelima.

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su dio naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete provjeriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 080 333 333 ili na mail webshop@intersport.me.