Prijava za dobijanje ponuda i zanimljivih sadržaja!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trčanje

Asics GEL-NIMBUS 25: potpuno novi nivo udobnosti

Još uvijek sanjate o udobnim patikama za trčanje u kojima možete trčati satima, a da ih ne osjetite na nogama? Isprobajte Asics GEL-NIMBUSTM 25 patike za trčanje koje će vas odvesti u potpuno nove dimenzije trčanja. Ne tako davno, brend patika za trčanje Asics lansirao je potpuno novi model patika za trčanje, GEL-NIMBUSTM 25, kojim je impresionirao trkačku javnost i medije širom svijeta.

Trčanje

Razbijamo zablude o zimskom trčanju

Trendovi

Ekološki prihvatljive tehnologije

Ekološki prihvatljivije tehnologije – mnogi proizvodi brenda Intersport nude održiva rješenja bilo gledajući materijale, tehnologije ili proizvodne procese. Kada slijedeći put budete birali novu sportsku garderobu u nekoj od Intersport prodavnica ili u našoj web prodavnici… obratite pažnju na etikete koje vam govore kako ili od kojih materijala je napravljen artikal. Oznake možete pronaći na stranici svakog proizvoda, a ispod smo sabrali ekološki prihvatljive tehnologije na jednom mjestu.

Zimski sportovi

Zima za sportske romantičare

Da li  ste čuli za krpljanje? Iako je ova zimska aktivnost možda manje poznata, ona je odličan način da otkrijete najskrivenije sniježnije kutke naše prirode. Sa krpljama možete doživjeti zimu na veoma poseban način, a istovremeno ćete učiniti mnogo dobrog svom tijelu. Sa odgovarajućom zimskom obućom i krpljama u bilo kom trenutku možete ići na zimski izlet u prirodu. Veoma poseban doživljaj je svakako kada padne mnogo snijega – tada priroda postaje posebno magična. Pitate se zašto?

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su dio naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete provjeriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 080 333 333 ili na mail webshop@intersport.me.