Prijava za dobijanje ponuda i zanimljivih sadržaja!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trčanje

Kako da se spremiš za maraton

Priprema za maraton uključuje različite elemente kao što su trening, ishrana, odmor i oprema. S obzirom da se fizičke predispozicije, forma, mentalna pripremljenost i drugo. Razlikuju od osobe do osobe, teško je dati jedinstveni recept za ovako zahtjevnu trku. Ipak, ponudićemo vam neke smjernice, koje će sigurno biti od pomoći prilikom pripreme za maraton.

Trčanje

Zašto je prozračna odjeća neophodna za trčanje?

Zašto je prozračna odjeća neophodna za trčanje? Tehnologija tkanine može značajno poboljšati performanse trčanja i efikasnije prevazići izazove trčanja. A ako tražite lakoću, udobnost, brzo sušenje i regulaciju temperature, onda je odjeća koja propušta vazduh neophodna za proljećno trčanje.

Trendovi

Zašto odbrati električni trotinet?

Mnogi zamjenjuju svoj automobil električnim trotinetom jer izgleda "cool" i moderno. Međutim, mnogi od njih nisu upoznati s mnogim prednostima koje naizgled spontani izbor e-trotineta donosi. Ne radi se samo o prednostima za vozača, već istovremeno biramo i ekološki prihvatljiviju verziju prevoza. U mnogim državama širom svijeta vlasti pozivaju na odabir električnih trotineta sa ciljem smanjenja štetnih emisija i povećanja protoka saobraćaja u gradovima. Prednosti ovog prevoznog sredstva su mnogobrojne - od ekonomskih koristi do ekoloških prednosti i pozitivnog uticaja na zdravlje.

Biciklizam

Prednosti tehnologije u vožnji bicikla: Upoznaj Električne bicikle

Kolo in pomlad preprosto gresta skupaj! Težko si je predstavljati prve tople dni brez najljubšega prevoznega sredstva na dveh kolesih. Kolo je izjemno praktično prevozno sredstvo, ki nas ne le hitro in učinkovito pripelje do cilja, temveč predstavlja tudi fantastičen trening za celotno telo. Ne smemo pozabiti niti na njegov ekološki vidik. Ali ima kolo kakršne koli negativne strani? Preprosto jih ni!

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su dio naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete provjeriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 080 333 333 ili na mail webshop@intersport.me.