Prijava za dobijanje ponuda i zanimljivih sadržaja!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trčanje

Valjak za masažu: Odličan dodatak za sve sportiste

Efikasni, mnogi ih nazivaju čudotvornim, valjci za masažu poznati su profesionalnim sportistima godinama i redovno se koriste prije i posle treninga. Ovo nije iznenađujuće, jer su ovi uređaji izuzetno praktični i korisni.

Trčanje

100 godina brenda Colmar

Brend Colmar, sinonim za italijansku izvrsnost koja kombinuje tehničku inovaciju i elegantan izgled u sportskoj odjeći, proslavio je 100. godišnjicu postojanja. Danas je Colmar vrhunski brend koji je svoju reputaciju stekao posebno među ljubiteljima zimskih sportova. Nema mnogo brendova u sportskoj industriji koji se mogu pohvaliti tako dugim poslovnim putem, koji su, pored svih političkih i ekonomskih izazova u 20. vijeku, obilježili i ratovi.

Trčanje

Zvanična lopta UEFA Evropskog fudbalskog prvenstva 2024

Kao za svaki veliki fudbalski događaj, Adidas je osmislio zvaničnu loptu Evropskog fudbalskog prvenstva 2024. U narednoj godini očekuju nas dva velika sportska događaja. Pored Olimpijskih igara, prava poslastica za sve ljubitelje fudbala svakako će biti i Evropsko fudbalsko prvenstvo Evro 2024, na kojem će nastupiti 24 najbolje reprezentacije starog kontinenta – uključujući i Sloveniju. Provjerili smo neke važne činjenice o samom prvenstvu koje svaki navijač treba da zna.

Plivanje

Plivanje: trening, primjeren za sve

Plivanje je jedna od najboljih sportskih aktivnosti i oblika vježbanja. I bilo da ste početnik ili iskusan plivač, prednosti plivanja ostaju iste za sve. Kako započeti obuku plivanja na osnovu vaših trenutnih plivačkih vještina? Koju udaljenost plivati, koju tehniku plivanja koristiti i koji intenzitet odabrati? U nastavku ćete pronaći odgovore na sva pitanja i naučiti o treninzima plivanja različitih nivoa težine, koji su pogodni za početnike, napredne i iskusne plivače.

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su dio naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete provjeriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 080 333 333 ili na mail webshop@intersport.me.