Za novu biciklističku sezonu izdvajamo

Nakamura PLATINUM 1.2 W

Nakamura Platinum 1.2 W je odličan izbor za sve one koji tek kreću na biciklistička putovanja. Ovo biciklo omogućava odlično upoznavanje sa ovim divnim sportom.

Genesis IMPACT 4.2

Genesis Impact 4.2 je muško brdsko biciklo koji je primjereno za upoznavanje tog dinamičnog sporta u prirodi. 29-inčni točkovi udobno se kotrljaju, za pogon brine oprema Shimano, za zaustavljanje pouzdane hidraulične disk kočnice.

Nakamura CATCH JR 24

Nakamura Catch JR 24 je odlično dječije brdsko biciklo sa točkovima od 24 inča. Biciklo ima Suntour prednju opružnu viljušku i 18 brzina. Ram je od aluminijuma i on je nešto lakši od čeličnog rama, što djeci olakšava vožnju.

Nakamura PLATINUM 1.2

Nakamura Platinum 1.2 je odličan izbor za sve one koji tek kreću na biciklistička putovanja. Ovo biciklo omogućava odlično upoznavanje sa ovim divnim sportom.

Genesis SOLUTION 7.2

Genesis Solution 7.2 je muški brdski bicikl, odličan za upoznavanje dinamičnog biciklizma u prirodi.

Genesis IMPACT 7.2 1X11 29

Genesis IMPACT 7.2 je brdski bicikl savršen za upoznavanje neravnih predijela u prirodi.

Sva oprema i dodaci za bicikl na jednom mestu

Dječiji biciklistički kutak

Odabir dječijeg bicikla

Naravno, važno je da dijete voli biciklo. Ali da bi vožnja bila udobna i bezbijedna, važno je da bicikl bude prave veličine.

Biciklo mora biti prilagođeno uzrastu i veličini djeteta ili tjelesnoj visini. Kada ispunimo oba kriterijuma, biciklistička avantura može da počne!

U Intersport prodavnicama i online prodavnici možete pronaći veliki izbor dječjih bicikala, od onih za najmlađe do onih za stariju djecu.

OVLAŠĆENI SERVISERI U CRNOJ GORI

OBAVEZNI SERVIS BICIKLA

Da biste spremni ušli u novu biciklističku sezonu, morate voditi računa o svom prijatelju na 2 točka.

Posjetite naše partnerske servise, gde će pregledati vaše biciklo i pripremiti ga za besprekornu vožnju.