Sadržaj

Roleri

Pokloni koji će oduševiti djecu! Jeste li i vi među onima kojima kupovina poklona za djecu predstavlja težak zadatak? Šta kupiti djeci na dar, a da je dovoljno praktično? Da se dijete razveseli, i da već za nekoliko sati ne završi u ćošku.

Pitanja su koja mnoge muče još prije nego što krenu u kupovinu. Kako su djeca većinom prepuna energije, nimalo nećete pogriješiti ako im kupite neki sportski rekvizit, odnosno komad sportske opreme ili sportske odjeće. Sve to i još mnogo više možete naći u Intersportu.

Da više kupovina poklona djeci ne bude vaša najveća noćna mora! Za vas smo pripremili nekoliko predloga, koji će djecu svih uzrasta oduševiti bez obzira na godišnje doba.

Trotinet

Razni dečiji trotineti postaju sve popularniji i kod roditelja i kod djece, jer predstavljaju najbolji način za učenje vožnje trotineta. Svojim atraktivnim izgledom, odmah upadaju u oči svakom djetetu, ali ako izaberete modele sa raznim svjetlosnim efektima i drugim dodacima, rezultat je još upečatljiviji.

Koš

Za svu djecu koja žele da naprave prve košarkaške poteze baš u dvorištu, možete izabrati koš sa postoljem. Njegov dizajn nudi stabilnost, a visina prstena se može prilagoditi visini djeteta. Samostojeći košarkaški obruč oduševiće svako dijete, ali i roditelje, jer su uz njega zagarantovani sati zabave i dobre igre!

1
GS Game GS-MODERN

Sto za stoni fudbal

Ako želite omogućiti fudbalsku avanturu i u zimskom periodu, stol za stoni fudbal odlična je ideja za poklon. Njime možete obradovati djecu različitih uzrasta, a brzo postaje i odlična zabava za cijelu porodicu i prijatelje. Bez obzira na uzbuđenje tokom igre, stol je izuzetno stabilan i čvrst. Pravila stonog fudbala su vrlo jednostavna! Nema naginjanja stola, strogo je zabranjeno roštiljanje (okretanje ručice za 360°), lopticu ubacuje igrač koji je primio go i to na sredinu igrališta, a pobjednik je onaj igrač ili ekipa koja prva zabije 9 pogodaka! Svakako valja napomenuti da je “vađenje” na sudske previde dozvoljeno jer je to sastavni dio fudbala!

Bicikli za djecu svih uzrasta

Dečiji bicikl je takođe jedan od onih poklona koji ostavlja snažan utisak na svako dijete, bez obzira na godine i pol. Međutim, pošto je i veoma koristan, nema straha da će ostati nekorišćen. Naravno, pri izboru se mora voditi računa o uzrastu djeteta i njegovoj visini, jer kupovina prevelikog bicikla znači manju kontrolu i veći rizik od mogućih padova. Takođe, ne treba zaboraviti ni kacigu.

Poklon kartica Intersport za sve tinejdžere koji priželjkuju poklon po vlastitom ukusu

Ako još uvijek niste našli pravu ideju za poklon, tinejdžerima možete pokloniti, poklon karticu Intersport. Ona je sigurno najbolji poklon za tinejdžere koji na taj način mogu odabrati poklon po svom ukusu, a u ovom su ga periodu odrastanja već svjesni. Iz ponude mogu odabrati komad sportske odjeće koji im se sviđa, razne rekvizite i pomagala za vježbanje kod kuće i još mnogo toga – izbor je prepušten isključivo njihovim željama i potrebama.