Sadržaj

Trendovi

Sezona poklona uskoro počinje i ako ste jedan od onih koji kasne u potrazi za poklonima , onda je ovaj blog savršen za vas. Bilo da tražite poklon za svoje mališane, prijatelje ili članove porodice, naši predlozi će vam sigurno olakšati izbor.

Visoka cijena nije kriterijum da poklon bude savršen. Pravo značenje poklona leži u pažljivosti i trudu koji je uložen u odabir poklona, a ne u njegovoj novčanoj vrednosti. Prava vrijednost poklona krije se u emocijama onoga koji daruje i u radosti koju on donosi primaocu.

Zato je važno da poklon izmami osmjeh na lice, a ne da trošimo mnogo novca da bismo pokazali osobi koliko je volimo. Pripremili smo za vas listu originalnih i korisnih poklona u različitim cjenovnim rangovima. Sa njima ćete u nekoliko klikova napuniti svoje poklon kese i provesti dragoceno vrijeme u društvu onih kojima poklanjate – a ono je neprocenjivo.

Pokloni u vrijednosti do 20 EUR

Ne treba vam puno novca da nekome poklonite unikatan poklon. Sve što trebate je nekoliko originalnih ideja. A sigurni smo da će vaš poklon oduševiti svakog primaoca. U kategoriji poklona do 20 eura, odličan su izbor tople rukavice i kape, čarape ili praktična torbica.

Pokloni u vrijednosti do 50 EUR

Pokloni u vrijednosti do 50 eura mogu biti izuzetno korisni, a njihov izbor je još raznovrsniji. Za 50 eura lako možete pronaći poklon za koji ste sigurni da neće skupljati prašinu, ali će ga primalac sa zadovoljstvom koristiti.

Odlična ideja za poklon za ovu vrijednost, su termos boca, lopte, buff, prostirka za vježbanje, skateboard i ruksaci.
1

Jack Wolfskin LITTLE JOE

1

Energetics YOGA CORK MAT

1

Firefly SKB 705

Pokloni u vrijednosti do 100 EUR

Prilikom odabira poklona, takođe je važno uložiti u najkvalitetnije moguće komade. Ako ste za primaoca pronašli skuplji poklon i kvalitet opravdava cijenu, ovo je odličan izbor, jer će mu poklon dugo služiti.

Ako niste ograničeni budžetom ili ako zaista želite da poklonite svojim najmilijima koristan i kvalitetan poklon, onda ćete sigurno pronaći odgovarajući proizvod u kategoriji poklona do 100 eura. Za ovu vrijednost možete dobiti proizvode kao što su replike raznih dresova, rolere, štapovi za skijanje. Odlična ideja za poklon djeci svakako su sanke, i ski kaciga.

Pokloni u vrijednosti preko 100 EUR

Kada koristite poklanjanje za kupovinu kvalitetnih poklona za koje ste sigurni da su primaocu zaista potrebni i da je stoga spreman da potroši malo više novca, onda provjerite asortiman poklona preko 100 eura. Pancericesportski satsto za stoni fudbalbicikl i e-trotinet mogu biti odlična ideja za kupovinu.

Kada birate pravi poklon, uvek imajte na umu da su najbolji pokloni oni koji jasno pokazuju da su izabrani imajući u vidu primaoca. Bez obzira na to da li darujete za 20 ili 100 eura, to bi trebalo da bude nešto što će primalac rado koristiti, a prije svega treba ga pokloniti od srca.