U novoj biciklističkoj sezoni ističemo

Nakamura CATCH 5.0

Nakamura Catch 5.0 je svestrano biciklo sa 29-inčnim točkovima. Vožnja s njim je udobnost i predstavlja zadovoljstvo.

Nakamura Fusion 3.0

Nakamura Fusion 3.0 kvalitetno je 29-inčni brdsko biciklo namijenjeno svim onim brdskim biciklistima koji tek upoznaju ljepote brdskog biciklizma.

Head Granger

Head Granger je svestrano brdsko biciklo s točkovima od 29” koji osigurava bezbrižnu vožnju na svim terenima, jer vrlo dobro ujednačava neravnine i prigušuje vibracije.

Nakamura Catch 7.0

Nakamura Catch 7.0 je svestran stroj koji omogućava svom vozaču da prevlada sve padine i nagibe. Na zahtjevnijim terenima pokazaće se važnim opružne viljuške sa 100 milimetara opružne staze. Shimano hidraulične disk kočnice s rotorima od 180 mm osiguraće sigurno zaustavljanje u svim vremenskim uslovima.

Nakamura PLATINUM 1.0

Nakamura Platinum 1.0 izvrstan je izbor za sve one koji tek kreću na biciklističke izlete. Ovo biciklo pruža izvrsno upoznavanje s ovim prekrasnim sportom. Osim toga, moguće je na njega ugraditi i niz dodataka za putovanja.

Nakamura FUSION 2.0

Nakamura Fusion 2.0 je brdsko biciklo s 27,5-inčnim točkovima. Ovo je biciklo kojim će biti oduševljeni entuzijasti koji traže lak i univerzalno koristan proizvod s kojim je moguće voziti se na raznim terenima.

Sva biciklistička oprema na jednom mjestu

Dječiji biciklistički kutak

Odabir dječjeg bicikla

Naravno, važno je da dijete voli biciklo. No, kako bi vožnja bila udobna i sigurna, važno je da je biciklo odgovarajuće veličine.

Biciklo mora biti prilagođen djetetovim godinama i veličini ili fizičkoj visini. Kad ispunimo oba kriterijuma, biciklistička avantura može započeti!

U prodavnicama Intersport i u webshop prodavnici pronaći ćete široku paletu dječjih bicikala, od guralica do bicikala za tinejđere.