Fitnes

Septembar je tradicionalno period povratka u teretane i fitnes sale. Period odmora i ležanja na plaži se polako završava, vrijeme je da vratimo staru formu. Obzirom da je naše tijelo bilo dugo u stanju mirovanja ili vrlo umjerene fizičke aktivnosti, moramo voditi računa o tempu treninga sa kojim počinjemo. Da bi izbjegli povrede, potrebno je početi sa treninzima adaptacije.

Osim izbora treninga, bitno je izabrati i kvalitetnu i adekvatnu obuću. Dobra fitnes obuća vas štiti od povreda a ujedno daje osjećaj maksimalne udobnosti. Poslednjih godina, svjetski poznati brendovi Nike, Adidas, Reebok i ostali, lansiraju modele koji osim tehničkih specifikacije, plijene i svojim izgledom.

U nastavku donosimo top 5 fitnes patika za ovu sezonu.

Nike W Metcon 7

Ženske patike za trening

Nike W Metcon 7 su ženske patike za trening koje impresioniraju svojim modernim dizajnom. Izrađene su od materijala koji obezbjeđuje maksimalan stepen prianjanja. Donji dio đona je svojim reljefom prilagođen glatkim unutrašnjim površinama.

Reebok Nano X

Muške patike za trening

Reebok Nano X su efikasne, svestrane muške patike za sve vrste intezivnih treninga. U njima, skokovi i čučnjevi biće još lakši. Izrađeni od posebnog Flexweave materiala, koji nudi odličnu prozračnost, stabilnost i podršku na ključnim mjestima. Đon omogućava odlično prijanjanje na glatkim površinama. EVA đon u kombinaciji sa posebno oblikovanim srednjim dijelom patika, garantuje udoban korak i dugotrajnu udobnost. Reebok Nano X nezamjenjiv je pratilac za sve enzutijaste fitnesa.

Nike MC Trainer

Muške patike za trening

Nike MC Trainer su muške patike za trening koje impresioniraju svojim modernim dizajnom. Napravljene su od materijala koji obezbjeđuje maksimalni stepen prijanjanja. Đon je svojim profilom prilagođen glatkim unutrašnjim površinama.

Nike Wmns Superrep Go 2

Ženske patike za trening

Nike SuperRep Go 2 su ženske patike za trening koje vam pomažu da trening podignete na viši nivo. One kombinuju udobnost, fleksibilnost i podršku kako bi olakšale svaki vid treninga. Mrežasti materijal pokriva gornji dio patika, dajući stopalima fleksibilnu i prozračnu podršku. Pjena u srednjem dijelu đona pruža udobnost kod dinamičnog kretanja.

Nike Air Zoom SuperRep 2

Muške patike za trening

Nike Air Zoom SuperRep 2 su muške patike za trening koje impresioniraju svojim modernim dizajnom. Izrađene su od materijala koji obezbjeđuje maksimalan stepen prianjanja. Donji dio đona je svojim reljefom prilagođen glatkim unutrašnjim površinama.