Odjeća za sportske podvige u prirodi!

U novoj planinarskoj sezoni preporučujemo

Planinarski ranac McKinley MINAH CT 30

McKinley Minah CT 30 je svestrani ruksak za aktivnosti na otvorenom. Svi ljubitelji planinarenja biće impresionirani.

Planinarske cipele McKinley ASGARD MID AQX M

McKinley Asgard Mid AQX M su višenamjenske muške poluduboke cipele za planinarenje. Gornji dio je izrađen od izdržljivog vještačkog materijala. Membrana Aquamax osigurava vodoodbojnost. Đon pruža dobro prianjanje na različitim površinama.

Planinarski štapovi McKinley MIGRA 04 I

McKinley MIGRA 07 su planinarski štapovi, koji pružaju potporu na putu prema gore i dolje, a pomažu da uštedite dragocjenu snagu. Štap ima anatomski oblikovanu ručku, a podešavanje dužine je jednostavno i pouzdano.

Planinarenje je skroz ekološki prihvatljivo

Intersport na globalnojm nivou već nekoliko godina slijedi ciljeve održivog razvoja koji se temelje na brizi za okolinu, ljude i životinje. Slijedeći put kada odaberete novu sportsku garderobu u nekoj od prodavnica Intersport ili u našoj web trgovini, obratite pažnju na etikete koje vam govore na koji način ili od kojih je materijala ovaj odjevni komad izrađen.

PFC FREE

PFC Free je ekološki prihvatljiv premaz koji je održiv, vrlo izdržljiv i napravljen od 60% obnovljivih izvora.

S.CAFÉ

S. Cafe je poseban materijal napravljen od zrna kafe. Procesi proizvodnje ovog materijala su energetski efikasni, a tkanina nudi optimalnu regulaciju temperature, brzo se suši i sprečava stvaranje neprijatnih mirisa.

Membrane Aquamax Eco, Aquabase Eco in Ventmax Eco su izrađene po standardu OEKOTEX 100, brzo se razgrađuje i ne sadrži fluorougljenik.

DRY PLUS ECO

Odjeća od ovog materijala osigurava brzo sušenje i izdašnu količinu udobnosti i prozračnosti.

Za put u planine ne zaboravite

PLANINARSKI ŠTAPOVI
KAMPERSKA OPREMA

PLANINARSKE BOCE

Kutak za najmlađe planinare

I najmlađi mogu biti oduševljeni planinarenjem. Šarenom ponudom opreme za planinarenje možete ih pripremiti za sigurne avanture u prirodi!

Više proizvoda za mlade planinare

Planine nas povezuju!