Trčanje

Brend Adidas je predstavio svoju najnoviju kopačku – adidas X CRAZYFAST, opremljenu laganim AERO tehnologijama, dizajniranim za brzinu u svakom minutu igre.

Svi modeli kombinuju najbolju tehnologiju kako bi osigurali brzinu tokom igre u svim ligama. Kada je razvijao X CRAZYFAST seriju, adidas je imao jedan cilj na umu – svako treba da iskusi prednosti kopački. Stoga su se za pomoć i testiranje obratili grupi koju čine podjednako muškarci i žene, profesionalni fudbaleri i oni koji prvi put otkrivaju svoju ljubav prema fudbalu.

Za igrače koji svoje utakmice igraju na stadionima, kao što su fudbalerke koje će se ove godine takmičiti na Svjetskom prvenstvu, najlakša verzija X CRAZYFAST P+ je odličan izbor. Ovo obezbjeđuje optimalnu brzinu i kombinuje najnovije inovacije u savršenoj cipeli za igrače na vrhuncu karijere.

Kolekciju upotpunjuju modeli P1 sa vezicama i P1 bezvezica u različitim cjenovnim rangovima. Oba su opremljena laganim i naprednim tehnologijama prilagođenim fudbalerima svih liga.

Mahsa Arian, direktor globalne kategorije za adidas kopačke je rekao:
Savremena igra je fokusirana na brzini i sposobnost brzog odvođenja lopte protivniku. Igrači moraju brzo da razmišljaju i još brže reaguju, tako da nema mjesta ometanjima. Franšiza Ks i sve što ona nudi ima sve važniju ulogu s obzirom na razvoj i sve veće brzine koje se postižu u današnjem fudbalu.

Ks CRAZIFAST set modela omogućava fudbalerima na svim nivoima – onima koji se takmiče na najvećim stadionima do onih koji igraju fudbal na terenima u lokalnim parkovima – da budu najbolji u najbržim trenucima utakmice.

Vijesti, koje donosi X CRAZYFAST

Najveća inovacija u svim X CRAZYFAST modelima dolazi od nadogradnje adidasove inovativne SPEEDFRAME tehnologije đona. Karbonska verzija je zamijenjena novim AEROPLATE umetkom, koji čini đon lakšim za 5 grama. Novina objezbeđuje optimalnu udobnost i odzivnost, dok dizajn đona ostaje isti – optimizovan za dinamično kretanje, što je obijezbeđeno i klinovima koji obijezbeđuju optimalno prianjanje sa podlogom prilikom ubrzanja na terenu.

Još više inovacija koje pomažu u postizanju još većih brzina takođe se mogu naći u gornjem dijelu cipele. Potreba za brzinom takođe zahtijeva stabilnost i podršku u svakom trenutku.

 ✔ Model P1 se može pohvaliti AEROCAGE inovacijom – projektovanom tkaninom koja udobno prijanja za srednji dio stopala i pruža najbolju podršku i stabilnost. Takođe je opremljen AEROPACITY SPEEDSKIN – jednoslojnom monomrežom koja obezbjeđuje udobnost duž cijelog stopala. Opremljen je PRIMEKNIT materijalom koji udobno prijanja uz stopalo i omogućava dobar kontakt sa loptom.

 ✔ Model P+ je samo nadogradnja modela P1. Opremljen je lakom tkaninom napravljenom od samo jednog sloja AEROPACITI SPEEDSKIN+ materijala , koji prekriva minimalistički AEROCAGE+. Obje inovacije su dizajnirane za lakoću koja i dalje pruža stabilnost i podršku pri najvećim brzinama. Takođe ima poseban dizajn jezika i lagane vezice koje drže stopalo na mjestu.

U duhu adidas napora da smanji otpad od plastike, modeli CRAZYFAST su napravljeni bez nerecikliranog poliestera, smanjujući ugljenični otisak za čak 15% u poređenju sa prethodnom verzijom X SPEEDPORTAL P+.

Potpuno novi X CRAZYFAST dolazi u elegantnoj kombinaciji bijele i nježno žuto zelene, a nosiće ga neka od najvećih imena fudbala kao što su Lionel Messi, Vivianne Miedema, Mohamed Salah i drugi. Da li i vi želite da ga nosite?

Vaš novi X CRAZYFAST vas čeka u odabranim INTERSPORT prodavnicama i u online prodavnici.