Sadržaj

Pokloni

Pokloni koji će probuditi zimu u tebi! Zimi miriše na snijeg, tople poslastice i poklone! Možda su zato „krivi” dobri ljudi koji u nama bude onu prijatnu čežnju za ispunjenjem naših želja. Mnogo je mogućnosti da obradujete voljenu osobu, a izbor poklona nosi lični potpis i svrhu. Zato poklone uvijek biramo imajući u vidu osobu kojoj su namijenjeni.

Uz poklone, ne poklanjamo samo proizvod, možemo i podsjetiti na našu svrhu. Možemo sugerisati da je redovna fizička aktivnost u zimskom periodu takođe važan element za bolje opšte raspoloženje i da je zima obogaćena sportom zabavnija.

Zima je jedinstveno vrijeme za klizanje, sankanje, skijanje, šetnju i istraživanje snježnog pejzaža. Ovo je takođe odlična prilika da poklonite unikatan poklon, kao što su sanke, skije, kapa, čeona lampa, krplje itd.

Topla odjeća će se pobrinuti za zagrijavanje tijela spolja, a toplim napitkom zagrijaćete tijelo i iznutra. Termos je izuzetno zgodan i svestran poklon sa kojim ne možete pogriješiti. Uz topli čaj će i vašem poklonoprimcu biti toplo u srcu pri pomisli da ste upravo vi smislili kako da mu uljepšate zimsku avanturu.

Šal, kapa i rukavice

Svi znamo neizostavni zimski trio – šal, kapa i rukavice. Naravno, kada su nos, uši i prsti najizloženiji djelovi našeg tijela u slučaju niskih temperatura. Zimske aktivnosti na otvorenom biće mnogo udobnije sa zimskim triom.

Čeone lampe

Idealan poklon za trkače, planinare i sve one koji ne mogu da miruju ni zimi, a dan je jednostavno prekratak da bi se prepustili njihovoj dozi sporta i zimske sportske romantike.

Sankanje mami osmjehe

Još jedna zimska aktivnost koja jednostavno nikada ne izlazi iz mode. Drvena, plastična, sa volanom ili ručkom, dokle leti, a blista od osmjeha.

1

Khw SNOW FOX

1

Khw SNOW QUAD

1

Khw FUN UFO

Krplje

Kada poklanjamo krplje, to je poklon sa magičnom zimom na umu. Poklon sa mišlju na aktivan dan proveden u toj pravoj zimskoj idili i možda prilika da draga osoba proba nešto novo.

Odjeća za zimske sportove. Što da ne?

Skijanje, sankanje, klizanje ili šetnja po hladnom vremenu. Skijaško aktivni veš je onaj univerzalni komad zimske garderobe koji će osigurati da vas hladnoća ne odvrati od uživanja u čarima zime na otvorenom. Ponuda je široka, a brendovi Craft, Falke i Mckinley  su uvijek dobar izbor.