Sadržaj

Trendovi

Japanke su jedan od najpopularnijih ljetnih komada, koje su već decenijama neizostavna konstanta. Osim što se vrlo lako obuvaju i skidaju, one su i izuzetno udobne. Prikladne su za sve prilike. Zbog toga ne čudi što su postale obavezni dio ljetnog outfita!

Japanke nas uvijek iznova iznenađuju svojim izgledom. Moglo bi se čak reći, da se svake godine iznova dizajniraju. Šarenilo, sjajni i šareni uzorci, glavni su razlog što ih možete kombinovati uz praktički svaki stil oblačenja. Mnogi ljudi u svom ormaru imaju čak nekoliko pari ove izuzetno popularne obuće.

Najnovija kolekcija japanki raznih brendova za ovo ljeto već vas čeka u Intersportu. Ponuda je toliko raznolika da ćete sigurno pronaći nešto po svom ukusu.

1
Ipanema SEM IGUAL POP FEM

Ipanema

Ipanema je popularan brazilski brend japanki, i jedan od vodećih brendova u svijetu. Uvijek iznova oduševljava svojim živim kombinacijama boja, printovima, uzorcima, zbog čega su Ipanema japanke prikladne za sve prilike.

Hodanje sa njima je udobno i pouzdano u isto vrijeme.  Japanke su napravljene u Brazilu od patentirane formule veoma meke Melflex plastike.

Napravljeni su na ekološki prihvatljiv način koristeći reciklirane materijale, bez ftalata i uz smanjenu potrošnju vode. Korišćeni materijal se može 100% reciklirati.

Rider

Ženske i muške japanke Rider impresioniraju svojom svestranošću, a istovremeno maze vaša stopala u svakom pogledu. Odlikuje ih izuzetna izdržljivost i kvalitet, što će vam omogućiti dugotrajno korištenje.  Odlične su za plažu, šetnje gradom i druge opuštene trenutke, kada želite svježinu i udobnost.

Brend nastoji koristiti reciklirane materijale, bez dodanih ftalata i koristiti manje vode, energije i više ekološki prihvatljivih materijala

1
Rider R1 ENERGY AD
1
Cartago MALTA IV THONG AD

Cartago

Cartago muške japanke oduševljavaju svojom elegancijom i opuštenim izgledom, pa ćete se u njima uvijek osjećati dobro. Ovaj brazilski brend nastao je iz klasičnog brenda Rider i ispisao svoju vrlo posebnu priču.

Japanke imaju mekani đon od EVA materijala, a pored toga imaju i izuzetno mekan i udoban kaiš za nožne prste, za udobnost koja traje i traje.

Iako Cartago japanke izgledaju tradicionalno i klasično, vrlo su svestrane i udobne.

Cartago je sinonim za udobnost među japankama, pa ćete ih rado nositi cijelo ljeto.

Superdry

Superdry je brend britanskih korijena koji se posebno fokusira na proizvode visokog kvaliteta.

Trendi japanke oduševljavaju izuzetnom udobnošću , a osim toga su veoma atraktivnog izgleda koji je karakterističan za sve proizvode marke Superdry. Vrpca između prstiju je izrađena od gume i ukrašena je imenom marke.

Japanke su izrađene od izdržljivog PVC potplata koji na donjem dijelu ima dio za zaštitu od proklizavanja, a gornji dio je veoma mekan i ukrašen imenom marke.

Japanke Superdry karakteriše nepogrešiv stil, upotpunjen udobnim materijalima.

1
Superdry CODE ESSENTIAL FLIP FLOP
1
adidas COMFORT FLIP FLOP

Adidas

Adidas su moderne japanke koje su kao stvorene za tople dane. Napravljene su od kvalitetne EVA pjene koja obezbjeđuje dobro prianjanje na stopalu.
Gumene trake pružaju udobnost i fleksibilnost.