Tenis

Novi modeli patika za tenis. Iako teniseri često govore o teniskim reketima, oni koji često igraju tenis svakako znaju da je koliko je obuća važan faktor. Ovo u velikoj meri utiče na performanse u igri, posebno ako ste među strastvenijim rekreativcima, tako da je važno koje patike birate.

1

adidas BARRICADE M

Adidas Barricade

Adidasov bezvremenski klasik je uvek dobar izbor! Manekenka koja živi na teniskim terenima više od 20 godina i stalno se iznova dorađuje. Ako tražite univerzalne patike koje odgovaraju svim podlogama za igru, Adidas Barricade je definitivno pravi izbor.

Muški i ženski modeli ovih patika pogodni su za rekreativce kao i za iskusnije takmičare. Zahvaljujući bounce amortizaciji, udobne su i stabilne i pružaju odličnu podršku za brze promjene u kretanju. Intuitivno dizajnirani povez lijepo pričvršćuje stopalo uz oblik patike. Primetićete Adidas Bariccade na domaćem terenu kao i na velikim sportskim događajima.

Nike NikeCourt Zoom Vapor Cage 4 Rafa

Nike NikeCourt Zoom Vapor Cage 4 Rafa su muške patike za tenis koje su primjerene za najzahtjevnije igrače. Njih vole brojni profesionalci, između ostalog i legendarni Rafael Nadal. Izrađene su od materijala koji obezbjeđuje veliku mjeru stabilnosti. Đon s jedinicom Zoom Air omogućava aktivno ublažavanje.
1

Nike ZOOM VAPOR CAGE 4 RAFA

1

Mizuno Wave Exceed Tour 5 CC

Mizuno Wave Exceed Tour 5 CC

Mizuno Wave Exceed Tour 5 CC su vrhunske patike za teniserke kojima je potrebna brzina i odzivnost. To su potpuno nove patike namijenjene najzahtjevnijim teniserkama koje žele imati lagane i brze noge. Đon je poboljšan, zato su patike lakše, brže i bolje klizaju. Novi gornji dio je mekši i bolje stabilizuje stopalo. Jedinstvena tehnologija Mizuno Wave omogućava odlično ublažavanje s naglaskom na stabilnosti. Srednji đon je sastavljen od kombinacije pjena Pownce i Mizuno Enerzy, zbog kojih su patike lakše i odzivnije.

Joma Master 1000 Lady

Ženske patike za tenis Joma Master 1000 Lady pogodne su za početnike koji rekreativno igraju i još se nisu takmičili. Površina je napravljena od mikro PU materijala i najlona, a takođe ima otvore, pružajući tako izvrsnu prozračnost kako bi stopala mogla da dišu. EVA pjena pruža amortizaciju i dobru stabilnost. Đon je napravljen od visokokvalitetne gume koja pruža dobro prianjanje.
1

Joma MASTER 1000 LADY 

1

adidas ADIZERO CLUB K

adidas Adizero Club K

adidas Adizero Club K su dečije patike koje će impresionirati mnoge mališane. Nude dobro prianjanje i udobnost, dok EVA pjena pruža amortizaciju. Đon je izuzetno izdržljiv zahvaljujući Adiwear tehnologiji. Napravljene su od recikliranih Primegreen materijala.

Tenis se smatra brzom igrom sa mnogo brzih i naglih promjena kretanja u svim pravcima. Igračima je potrebna velika brzina i agilnost, kao i kvalitetne patike. One su već dostupne na policama Intersport prodavnica i u online prodavnici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su dio naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete provjeriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 080 333 333 ili na mail webshop@intersport.me.