Sadržaj

Trčanje

Patike za trčanje na uređenim stazama. Krajem zime, ljubitelji trčanja se raduju malo blažim temperaturama kako bi na prijatnijim temperaturama ponovo započeli svoje proljećne treninge trčanja. Ovo je i prilika kada se kuju novi planovi trčanja, postavljaju lični izazovi i, naravno, kada je potrebno izabrati odgovarajuću opremu za trčanje.

Kao i svake godine, i ovog puta ćete naći mnogo noviteta u kategoriji patika za trčanje za uređene podloge, kojima ćete biti oduševljeni.
1

adidas ULTRABOOST 22 HEAT.RDY W

adidas Ultraboost 22 Heat.Rdy W

adidas Ultraboost 22 Heat.Rdy W su vrhunske ženske patike za trčanje, koje imaju moderan dizajn. Heat.Rdy tehnologija u gornjem dijelu patike pruža prozračnost i udobnost čak i tokom vrelih ljetnjih dana. Sada već dobro uspostavljena Boost tehnologija omogućava dinamičko prigušenje i istovremeno vraća energiju trkaču. Donji dio đona je presvučen Continental gumom koja obezbjeđuje izuzetno prianjanje. Novina u novom modelu je i adidas LEP sistem za linearno energetsko ubrzanje i brži i odzivniji korak. 

Hoka One One Arahi 6

Hoka One One Arahi 6 patike za trčanje pomjeraju granice svojom udobnom podrškom. Tome doprinosi nova CMEVA pjena, koja omogućava odziv i udobnost, tako da je samo pitanje vremena kada ćete sa njima oboriti svoje lične rekorde. Jedinstveni dizajn srednjeg đona Meta Rocker zasnovan je na maloj razlici između pete i prstiju, tako da možete očekivati izuzetno brzo i efikasno trčanje sa njima.

1

Hoka One One ARAHI 6

1

Asics GEL-CUMULUS 23 MK

Asics Gel cumulus 23

Patike za trčanje koje će vam pomoći da ostanete fokusirani i da postignete najbolje rezultate na stazi su patike Asics Gel cumulus 23. Ovo su patike predviđene za veliki broj kilometara, koje vam omogućavaju miran korak i dobro raspoloženje. Model ima živopisne boje koje oslikavaju pozitivan uticaj sporta na sportiste. Zahvaljujući GEL ™ tehnologiji, ove patike vam stvaraju mekši osećaj pod stopalima i daju vam udobnost ”poput oblaka”. Njihova FLYTEFOAM amortizacija ih čini nevjerovatno lakim i pokreće vas naprijed svojim odličnim prianjanjem.

Salomon Supercross 3

Ako tražite univerzalne patike koje su jednako dobre za trčanje na različitim podlogama, onda su to Salomon Supercross 3 patike. Salomon je kombinovao najvažnije karakteristike: zaštitu, izdržljivost i podršku. Trkači koji vole da treniraju u različitim uslovima, od betonskih ulica do planinskih staza, biće oduševljeni ovim svestranim patikama. Agresivni Contagrip đon omogućava izuzetno prianjanje i omogućava da se nosite sa bilo kojim izazovom na putu. Srednji đon EnergyCell, unutrašnji uložak Ortholite i Quicklace sistem vezivanja će olakšati vaše trčanje.

1

Salomon SUPERCROSS 3

1

Nike AIR ZOOM TERRA KIGER 8

Nike Air Zoom Terra Kiger 8

Jednostavne, lagane i sigurne to su karakteristike Nike Air Zoom Terra Kiger 8 patika za trčanje. Dizajnirane su samo za ono što vam je potrebno, bez suvišnih, nepotrebnih detalja. Lagano i prozračno mrežasto gornjište omogućava svežinu i sigurnost. Njihova peta je dizajnirana tako da fiksira stopalo, što doprinosi većoj agilnosti. Visoko abrazivna guma omogućava vam bezbrižno trčanje. Nike React tehnologija podrazumeva laganu i izdržljivu pjenu koja doprinosi brzom trčanju, a Zoom Air jedinica vraća uloženu energiju. Pored neospornog kvaliteta, sa ovom patikom dobićete i moderan sportski stil.

Odabir pravih patika za trčanje je ključan za efikasniji trening, a samim tim i za bolji rezultat. Zato je za trčanje po uređenim površinama važno odabrati kvalitetne patike za trčanje koje će vam dobro poslužiti za redovne treninge i učešće na raznim trkačkim događajima.