Pokloni

PRONAĐITE POKLON ZA VAŠE NAJDRAŽE

Novogodišnja euforija se bliži, odaberite poklone na vrijeme i uživajte u svemu onome što donosi zima. Uživajte na snijegu, u šolji tople čokolade ili gledajući omiljeni praznični film. Pogledajte ideje za sportske poklone u nastavku.

ZIMSKE ČAROLIJE MOGU DA POČNU

U Intesport širokoj ponudi možete naći sanke, klizaljke, štapove za hokej i ono što je najvažnije kape da vam bude toplo i da zabava traje duže.

1
Barts KENZIE BEANIE
1
Khw CRAZY BOB

ZABAVA ZA SVE

Pokloni koji će okupiti cijelu porodicu i prijatelje na jedno mjesto. Odaberite badmintonstoni tenis ili stoni fudbal iz Intersport široke ponude i uživajte u zajedničkom druženju.

1
GS Game GS-MULTI
1
Pro Touch PRO 5000
1
Stiga PRIVATE ROLLER INDOOR
1
Talbot Torro ARROWSPEED 299.8

MAGIJA NA TOČKOVIMA

Odaberite roleretrotinet ili skejtbord kao poklon i primaoc će sigurno biti oduševljen. Kombinacija boja i dizajn je ono što će sigurno izvući osmjeh na lice svakome.

1
Firefly A 230
1
Firefly ILS 510 B
1
Schildkroet LED FREE SPIRIT
1
Roces LE PLAISIR

POKLONI ZA LJUBITELJE GADGET-A

Kako je tehnologija napredovala, tako je i oprema za sportiste. Satovi ne pokazuju više samo vrijeme već omogućavaju praćenje kvaliteta sna, mjerenje potrošene količine energije, povezivanje sa telefonom i puštanje muzike, mjerenje pulsa i još mnogo toga. U Intersport ponudi možete pronaći poznate svjetske marke kao što su Garmin  i  Polar. Savršen izbor poklona za one koji žele da unaprijede doživljaj tokom sportskih aktivnosti.

1
Polar VANTAGE V
1
Garmin INSTINCT SOLAR
1
Polar GRIT X
1
Energetics PRO SPORT GPS S1