Skijanje

Topla garderoba za zimu

Zima dolazi, a sa njom i nove kolekcije odjeće u kojoj ćete se osjećati toplo i udobno i po najhladnijem vremenu. Ne dozvolite da vas vremenske prilike uspore, jer je zima samo još jedno godišnje doba kada možete uživati i u zatvorenom i na otvorenom, uz odgovarajuću odjeću i opremu. Umjesto da tri mjeseca sedite pored radijatora, izaberite toplu odjeću, udobnu obuću, opremu za novi omiljeni zimski sport i izađite na svjež vazduh!

1
McKinley HARRY UX
2
McKinley DIDI MN
3
McKinley EVA GLS

I ove godine McKinley novim proizvodima pokriva različite potrebe ljubitelja zimskih sportova. Brend, koji već skoro 40 godina proizvodi odjeću, obuću i modne dodatke za cijelu porodicu, u novoj sezoni se fokusira na kvalitetne proizvode kreirane uz održivi razvoj i tehnologiju. Pronaćićete širok asortiman aktivnog vešaduksevačaraparukavicapantalona i jakni u šarenim kombinacijama boja. Žive boje, uljepšaće vam dan i istovremeno pružiti vrhunski kvalitet.

Popularni finski brend već dugi niz godina crpi znanje i iskustvo iz snijegom prekrivenih skandinavskih regiona i pretapa ga u visokokvalitetnu odjeću za zimu i zimske sportove. Icepeak jakne i pantalone pružaju udobnost i maksimalnu slobodu kretanja. Osim što održava toplotu, odjeća takođe omogućava dobar protok vazduha sa materijalima visoke tehnologije. Pored kvalitetnih jakni u ponudi su i zimski duksevi i druga odjeća. Uz različite šare i palete boja, pojedinac može pronaći kombinaciju koja odgovara njegovom stilu.

Ako ne želite da se odreknete dobrog stila radi optimalne funkcionalnosti, dobro je da pogledate ski i zimsku garderobu koju nudi skandinavski brend Luhta. Sa akcentom na žensku garderobu, dostupni su kvalitetni komadi odjeće i obuće sa elegantnim dodirom zasnovanim na klasičnom dizajnu.

Nova kolekcija jakniski pantalona obilježena je pedesetogodišnjom tradicijom italijanskog brenda CMP, koji obezbijeđuje kvalitetne proizvode italijanskog dizajna za cijelu porodicu, po pristupačnim cijenama. Fokus na pružanje udobnog porodičnog slobodnog vremena u prirodi i na ski stazama obilježen je istraživanjem novih tehnoloških mogućnosti i razvoja.

Od svog osnivanja 1877. godine, brend razvija profesionalnu zimsku i radnu opremu, oslanjajući se na znanje stečeno tokom života u najtežim vremenskim uslovima na sjeveru. Više od 140 godina nudi inovacije koje pružaju zaštitu od vlage, vode i gubitka toplote. Nagrađivani sistemi obezbeđuju izvrsnost ski jakni i pantalona, kao i zimskih jakni za svakodnevnu upotrebu, prepoznatljivih po logotipu HH.

Brend, koji potiče iz ravne Holandije, jer je tamo rođen slobodoumni duh entuzijasta snowbord-a, koji su dizajnirali odjeću za snowbord-ere, stvorenu za slobodno kretanje i neograničene trikove. U koraku je sa najnovijim trendovima i nudi raznoliku ponudu zimskih jakni i pantalona za mlade. Fokus na dizajnu i funkcionalnim detaljima kao što su rajsferšlusi, šavovi, teksture i vez, stvara mladalački izgled i osigurava optimalnu upotrebu, dok istovremeno unosi mnogo stila na sniježna polja.

Rođen sredinom prošlog vijeka, francuski brend ima značajno mjesto u kreiranju novih dizajna u okviru planinskih i nordijskih sportova. Visokokvalitetne jakne, pantalone i sportska oprema brenda teže izdržljivosti i stilski su obilježene čistim linijama. Uključujući nove tehnološke pristupe, pokušavaju da se približe prirodi i proizvodnji prilagođenoj ljudima

1
Salomon PIONEER VISOR
2
Salomon S/PRO HV X90+ CS