Sadržaj

Trendovi

Sportski stil je uvijek u trendu i novitet, bez obzira na doba godine.

Urbani sportski stil je raznolik, ali pre svega omogućava potpunu udobnost. Sportski odevni komadi su sastavni deo garderobe i omogućavaju lako kombinovanje sa sportskim ili elegantnim komadima odjeće.

Pogledajmo šta vam ovog puta nude najbolji modni brendovi u Intersportu.

Nike

Nike je brend koji je prepoznatljiv po patikama i svi ljubitelji sportske obuće sigurno će se složiti da je swoosh najpopularniji logotip.

Naravno, uobičajeni izbor obuće za trenerku su moderne patike, koje se sve više kombinuju i sa ostalim stilovima odijevanja. Modeli svijetlih boja već nekoliko sezona predstavljaju najpopularnije patike.

Uz Nike patike u svijetlim nijansama, svaki stajling izgleda još elegantnije i šik, a u novoj kolekciji pronaći ćete i modele u retro stilu 90-ih, koji su modernog izgleda i veoma udobni.

Ove godine akcenat je na udobnosti koju nude patike za trčanje, pa će biti poželjno pogledati najnovije inovacije među Nike modelima za trčanje.

Ako više volite sportski stil, ne zaboravite na neizostavne i izuzetno moderne Nike sportske jakne, koje se odlično kombinuju sa drugim odijevnim komadima, kao što su farmerke, suknje ili klasične cipele.

adidas

Brend adidas nas nikada neće razočarati, jer je jedan od najboljih brendova urbanog stila.

Prepoznatljive patike sa tri linije, su na samom vrhu urbanog stila, kao i trenerke, koje su uvijek u trendu.

Donji djelovi adidas trenerke u raznim kombinacijama boja i krojeva, namijenjeni su raznim sportskim aktivnostima. Njihov dodatni plus je udobnost. Kombinacija donjeg dijela trenerke i udobnog duksa sa kapuljačom je definicija sportskog urbanog stila.

Puma

Od svog osnivanja 1924. godine, njemačka marka sportske odjeće Puma jedna je od vodećih svjetskih marki sportske odjeće.

Moderni duksevi i sportske jakne u raznim nijansama boja, daju veliki akcenat modernom urbanom stilu i namijenjene su za sve koji vode aktivan način života.

novoj kolekciji su u ponudi modeli sportskih ženskih haljina i muške sportske i elegantne majice, od jednobojnih do šarenih dezena.

Reebok

Brend datira iz 1895. kada se fokusirao samo na izradu patika. Početkom osamdesetih, Reebok ima raznovrsnu ponudu sportske obuće, koju su proširili sa linijom odeće i sportskih dodataka.

Reebok patike su postale nezaobilazne za modne entuzijaste. Ove godine pažnja će biti usmjerena na veću udobnost patika za trčanje, koje će postati dio svakodnevne obuće.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni njihovom kolekcijom patika za trčanje, sa jedinstvenim retro stilom, koje su namenjene kako za trčanje, tako i za slobodne aktivnosti. Odličan su dodatak opuštenom urbanom stilu.

Russell Athletic

Duksevi Russell Athletic su sinonim za udobnost i uvijek su u trendu. Prekretnica je uslijedila nakon 2000. godine, kada je ovaj brend odlučio da sledi urbani stil i plasirao kolekciju moderne sportske odjeće.

U njihovoj današnjoj kolekciji mogu se naći duksevi sa kapuljačom, raznovrsnih modela i boja, koji se odlično kombinuju sa farmerkama, sportskim pantalonama ili trenerkom.

Sa Intersportom uvijek imate moderan stil

Ako se pitate kako najbolje pogoditi trenutne modne trendove, ne oklijevajte i pregledajte našu raznoliku ponudu. Sigurni smo da ćete kombinovanjem najraznovrsnije garderobe i obuće, najboljih brendova, obezbijediti da uvijek izgledate šik i moderno.