Fudbal

Fudbalska obuća

Fudbalska obuća se smatra najvažnijim dijelom opreme svakog fudbalera. Brzo se troše pri šutiranju lopte, te kod brzih i naglih promjena smjera kretanja, i time vrlo brzo opet trebamo nove. Po mogućnosti one izrađene prema najnovijim standardima, i modnim kolekcijama.

Za fudbalske cipele takođe je važno da nude potpunu kontrolu nad loptom, stabilnost koraka i prilagodljivost pokretu stopala. Sve ovo i više omogućuju brojne inovacije koje su vam dostupne u prodavnicama Intersport. Zasigurno, one neće razočarati nijednog ljubitelja fudbala.

ADIDAS

Od svojih prvih početaka 1924. godine, brend Adidas usmjerio je svu svoju pozornost na dizajn najkvalitetnijie fudbalske obuće. Stoga nije neobično da su njome oduševljene sve najveće zvijezde svjetskog fudbala. Poput Lionela Messija, Ikera Casillasa, Tonija Kroosa, Karima Benzeme, Manuela Neuera, Robina van Persieja i mnogih drugih.

Ovog puta Adidas vam nudi četiri modela kopački, koje svojom naprednom tehnologijom donose posebnu udobnost, a istovremeno pružaju stabilnost i potpunu kontrolu nad loptom. S njima igranje fudbala na suvim travnatim površinama postaje pravo zadovoljstvo!

Prvi model koji moramo spomenuti su muške fudbalske patike Adidas Predator Freak .3 FG. One vas definitivno neće razočarati, jer je gornji dio izrađen od posebnog materijala i premaza koji pruža bolji kontakt s loptom, te time pruža i najbolju kontrolu.

Opremljene elastičnim jezikom koji savršeno obuhvata stopalo, tako da s jedne strane pružaju potpunu udobnost, a s druge strane najbolju stabilnost. Odlikuje ih posebna Demon Scale tehnologija koja svojim 3D printom značajno pridonosi činjenici, da su ovo idealne fudbalske cipele za usavršavanje fudbalske tehnike i veće preciznosti udarca.

NIKE

Nike obuća uvijek je bila vrhunac moderne tehnologije sportske obuće, bez obzira kojem je sportu namijenjena. Čak i njihove fudbalske patike nikako ne zaostaju za konkurencijom. Obožavaju ih neke od najvećih svjetskih zvijezda, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Wayne Rooney, Dario Silva i Robert Lewandowski na svojim kopačkama imaju tipičnu Nike ili Swoosh štrik.

Nike React Tiempo Legend 8 Pro IC su kožne fudbalske patike koje su odlične za okretnu i dinamičnu igru. Nike React tehnologija vraća energiju pri svakom dodiru stopala sa podlogom, pružajući fleksibilan i responzivan ojsećaj. Kožni gornji dio pruža dobar kontakt sa loptom, što osigurava maksimalnu kontrolu. Đon je dizajniran da obezbjedi prianjanje na ulici, u dvorani i drugim površinama.

U Intersportu po patike za fudbal, koje su oduševile i najbolje fudbalere svijeta

Fudbal je najpopularnija igra s loptom, koja se igra na našoj planeti. To dobro znaju svi proizvođači sportske obuće, a u kategoriji fudbalskih patika svoje korisnike razmazuju isključivo najkvalitetnijim proizvodima.

Najbolji modeli od sada u dostupni i u web Intersport prodavanici, gdje uvijek vodimo računa o mnogobrojnim novitetima – pogledajte ih u našem fudbalskom kutku!