Trčanje

Ako trčite (skoro) svaki dan, onda vam je potrebna patika za trčanje koja će svako trčanje učiniti brzim. Salomon Spectur patike za trčanje su pravi izbor, jer su dizajnirane da vas „voze“ naprijed tokom trčanja, kako biste bili još brži i bolji.

Patike za trčanje Salomon Spectur specijalno dizajnirane za obične trkače. Opremljen je tehnologijom koja će vam pomoći da obarate lične rekorde, a vaše kretanje će biti još efikasnije i samopouzdanije.

Tehnologije patike za trčanje Salomon Spectur

 ✔ 3D mrežica

Posebno dizajnirana 3D mreža obezbjeđuje maksimalnu prozračnost i podstiče protok vazduha kako bi vaša stopala bila suva čak i tokom najintenzivnijih treninga.

 ✔ Energy Blade, R.Camber in Energy Surge

Energy Blade đon poboljšava prenos energije sa pete na prste. U kombinaciji sa karakterističnom R.Camber geometrijom klackalice i Energy Surge pjenom, prelazi sa stepenika na stepenice biće još brži i lakši. Energy Surge pruža dodatnu udobnost tokom trčanja. Lagana, fleksibilna i mekana mješavina pjene obezbjeđuje amortizaciju i brži povratak energije kada cipela dođe u kontakt sa podlogom.

 ✔ Molded EVA

Oblikovani EVA uložak prilagođava se prirodnom obliku vašeg stopala, pružajući udobnije pristajanje i veću podršku.

Rezultat? Patike za drumsko trčanje Salomon Spectur, lake kao pero, odgovaraju izazovima trčanja u urbanim sredinama po asfaltu ili betonu, jer smanjuju naprezanje zglobova i omogućavaju udobno trčanje.