Sadržaj

Planinarenje

Rančevi za nošenje djece. Izleti u prirodu su i porodična zabava i kvalitetno slobodno vrijeme. A ni mala djeca nijesu prepreka, da ne bismo često zalutali u brda i šume. Mališani se umaraju malo brže od odraslih, pa im u tom trenutku možemo priskočiti u pomoć. U tom cilju stvorene su efikasne nosiljke za djecu koje omogućavaju brže i efikasnije kretanje, a djeci pružaju siguran zaklon, udobnost i hlad.

Deuter Kid Comfort

Njemačka kompanija Deuter proizvela je moderne nosiljke za djecu koje omogućavaju lako i efikasno korišćenje. Napredni sistem leđa Aircomfort Sensic Vario omogućava brojna podešavanja, prozračnost i, iznad svega, udobnu instalaciju. Dječije sjedište je podesivo po visini, ima podesive oslonce za noge i opremljeno je visokokvalitetnim sigurnosnim pojasevima. Pored toga, Kid Comfort je opremljen sa mnogo korisnih džepova, nadstrešnicom i perivom prostirkom u predjelu brade djeteta. Nosač Kid Comfort je pogodan za nošenje djeteta težine do 22 kg.

1
Deuter KID COMFORT

McKinley Juno

McKinley Juno je nosiljka za djecu koja je opremljena Flex Pro sistemom koji pruža mogućnost mnogih podešavanja. Trake su napravljene od 3D Air Mesh tkanine i savršeno su podstavljene. Leđa su dizajnirana u obliku slova I, što obezbjeđuje dobru prozračnost i ergonomsko prijanjanje na leđa. Dječije sedište takođe nudi mnogo podešavanja. Pored toga, opremljen je nadstrešnicom. Većina djelova se lako uklanja, što omogućava lako čišćenje i održavanje. McKinley Juno je pogodan za djecu do 15 kilograma.