Plivanje

Sup za najbolju zabavu na vodi ovog ljeta!

Sup je sve popularnija aktivnost na vodi koja je vrlo zabavna i opuštajuća. Za ovu aktivnost vam nisu potrebna nikakva posebna predznanja i posebne naprave, već samo odgovarajuća oprema – daska ili sup i veslo.

Sup je mnogo veća investicija od, na primjer, kupovine patika. Stoga je njegova kupovina važna odluka, a prije svega je dobro znati na šta treba obratiti pažnju. Ako je kupovina supa vaša velika želja, ne propustite našu široku paletu modela.

U nastavku pogledajte šta vam je na raspolaganju u Intersportu za ovo ljeto.

Firefly ISUP 800 TOUR

Firefli iSUP 800 Tour je SUP na naduvavanje napravljen od dvoslojne PVC konstrukcije koji je odličan ljetnji saputnik. Touring SUP je pogodan za iskusnije korisnike koji su već upoznati sa upotrebom SUP-a. Ima odličnu stabilnost i brzinu i pogodan je za veslanje na velikim udaljenostima. Pored SUP-a na naduvavanje, komplet uključuje i dvosmjernu pumpu, trodjelno karbonsko veslo, kaiš, peraje upravljača, komplet za popravku i ranac za lakše nošenje.

1
Firefly ISUP 800 TOUR
1
Firefly ISUP 400 FAM

Firefly iSUP 400 Fam

Firefly iSUP 400 Fam je SUP na naduvavanje izrađen od dvoslojne PVC konstrukcije koji je odličan ljetnji suputnik. Svestrani SUP je primjeren tako za one koji žele ući u svijet supanja, kao i za one koji su iskusniji u supanju. Odlikuje se odličnom stabilnošću. Može poslužiti i kao poridična daska na koju se može ukrcati cijela porodica i otići na plažu u nenaseljenu susjednu uvalu. Komplet, osim SUP-a za naduvavanje, sadrži i dvosmjernu pumpu, aluminijsko četvorodjelno kajak veslo, vrpcu, peraju za usmjeravanje, komplet za popravljanje i ruksak za lakše prenošenje.

Firefly iSUP 200 III

Firefly iSUP 200 III je SUP na naduvavanje izrađen od jednoslojne PVC konstrukcije koji je odličan ljetnji saputnik. Svestrani SUP je odličan za malo lakše korisnike koji žele ući u svijet supanja jer se odlikuje stabilnošću tokom veslanja. Komplet, osim SUP-a na naduvavanje, je sastavljen od dvosmjerne pumpe, trodjelnog aluminijskog vesla, vrpce, peraje za usmjeravanje, kompleta za popravljanje i ruksaka za lakše prenošenje.

1
Firefly ISUP 200 III

Pored supa na naduvavanje, u Intersportu možeš pronaći i veslo, konopac, pokazivač pravca i dvosmjernu pumpu koja nudi brzo i lako pmpanje. Kao i sjedišta i dodatke za popravku SUP-a. Kada vam nije potrebna, jednostavno je stavite u praktičnu torbu.

1
Firefly SUP PADDLE TLP COM BAMBOO
1

Firefly SUP REPAIR KIT

1
Firefly SUP LEASH 500
1
Firefly SUP INFLATABLE SEAT

Uz Intersport do uzbudljivih podviga na supu!

Provođenje slobodnog vremena na moru, već dugo nije samo ležanje na plaži, jer se mnogi trude da odmor provedu što aktivnije. Stoga nije iznenađujuće što sup takođe postaje sve popularniji. Ako razmatrate da se pridružite svim ljubiteljima adrenalina na vodi, sada je pravo vrijeme da počnete da razmišljate o kupovini. Zato ne oklijevajte i pogledajte ponudu Intersporta!