Trčanje

OD GLAVE DO PETE SPREMNI ZA TRČANJE

Prilikom trčanja po zimskom vremenu veoma je važan izbor garderobe i dodataka. Trkač treba da ostane ugrijan i suv. Tehnologije, DryPlusEco, Gore-Tex, DryPlus, omogućavaju to.

Dry Plus Eco Ekološka dorada koja otklanja vlagu temeljena na prirodnom ulju sjemena biljke miDori® održava trkača udobno suvim tokom telesne aktivnosti.

Gore-Tex  je izuzetno prozračna membrana koja diše i pruža vodoodbojnost i strujanje vazduha u patici.

Dry Plus Odjeća sa DRY PLUS karakteristikama, pruža najveću udobnost i upravlja tjelesnom temperaturom. DRY PLUS je tehnologija vlakna koja brzo udaljava vlagu od tijela.

U blogu možete pronaći  savršene kombinacije za trčanje po lošem vremenu, kiši ili snijegu. Budite spremni od glave do pete.

1
Energetics TODOR UX
1
Nike DRI-FIT MILER LONG-SLEEVE RUNNING TOP
1
Energetics KIPRANO UX
1
Hoka One One SPEEDGOAT 4 GTX

moderna muška jakna za trčanje, napravljena je od materijala koji se brzo suši i dobro odvodi vlagu. Opremljena je rajsferšlusom, džepovima i reflektujućim detaljima.

moderna majica sa dugim rukavima. Napravljena je od Nike Dri-FIT tkanine koja eliminiše znoj i na taj način obezbjeđuje potrebnu udobnost tokom treninga.

Energetics Kiprano UX

je muški donji dio trenerke koji je pogodan za trčanje i druge sportske aktivnosti. Izrađen je od prijatnog vještačkog materijala. Ima dva džepa na bokovima. Užeg je kroja, a nogavice se završavaju ranflom.

Hoka One One Speedgoat 4 GTX

je  muška patika za planinsko trčanje, koje imaju vodootpornu membranu Gore Tex. Štampani 3D elementi pružaju bolju podršku u srednjem dijelu patike. Đon omogućava odlično prianjanje pri trčanju.

1

adidas MARATHON JKT W

1
Energetics EEVA II WMS
1
Energetics STACY II WMS
1

Salomon SPEEDCROSS 5 GTX W

 je moderna ženska jakna s kapuljačom koja je primjerena za trčanje i druge sportske aktivnosti. Izrađena je od ugodnog vještačkog materijala.  Ima kapuljaču, patentni zatvarač i džepove.
je ženska majica sa dugim rukavima, koja je namijenjena za trčanje i druge sportske aktivnosti. Napravljena je od blago rastegljivog vještačkog materijala.

Energetics Stacy II wms

su moderne ženske helanke, koje su kao stvorene za trčanje, trening i aerobik. Napravljene su od prijatnog materijala koji lijepo obgrli tijelo, brzo se suši i dobro upija vlagu. Na zadnjoj strani imaju džep za male predmete.

Salomon Speedcross 5 GTX W

je najnovija verzija Speedcross modela patika. GTX verzija ima novi Gore-Tex dizajn. Stabilnost, izvanredan uložak, izdržljivost i udobnost čine ovu patiku popularnom kod trkača koji traže najbolje performanse.

DODACI

Oprema koja će svakom trkaču olakšati trčanje. Budite spremni i za tempereture blizu nule, kišu ili snijeg. Uvrstite kapu i rukavice u vašu redovnu opremu za trčanje.

1
Barts STORM HEADBAND
1
Energetics MAGIC TIP IV UX
1
Energetics REFLECTIVE ENDU