Skijanje

Craft – aktivni veš za aktivnu zimu!

Craft – aktivni veš za aktivnu zimu! Aktivni skijaški donji veš sastavni je dio skijaške odjeće. Ako se pažljivo bira, onda nema bojazni da nam tokom zimskog skijanja neće uvijek biti suvo i toplo. Među najkvalitetnijim i priznatim brendovima je i Craft ski aktivni veš, koji je već niz godina jedan od vodećih proizvođača aktivnog donjeg veša.

Brend Craft vrlo je poznat svim ljubiteljima outdoor sportova. Jedan je od vodećih proizvođača aktivnog donjeg veša, koji se ovom djelatnošću bavi od 1973. Uz pomoć nekih od najboljih svjetskih sportista, Craft od svog osnivanja neprestano teži izvrsnosti. Rezultat je aktivni veš koje oduševljava cijeli svijet i prikladan je za sva godišnja doba, najnepredvidljivije vremenske uslove i razne aktivnosti na otvorenom. Uz pomoć aktivnog Craft donjeg veša sportisti imaju najbolje uslove za poboljšanje performansi.

Craft – uvek imajući na umu korisnika

Pošto je korisnik uvijek na prvom mjestu kod Crafta, njihove linije donjeg veša su napravljene imajući na umu kupce. Zbog toga su kreirali aktivni donji veš koji je dizajniran za različite potrebe korisnika i na taj način znatno olakšali izbor.

Njihov veš je stoga podeljen u tri osnovna podtipa:

CORE aktivan donji veš namijenjen je svima koji se povremeno bave bilo kojim sportom, ili povremeno idu u kraće šetnje.

ADV aktivan veš namijenjen je svim boljim rekreativcima koji se redovno bave bilo kojim rekreativnim sportom. Tako će obradovati sve one koji podržavaju parolu da je u zdravom tijelu zdrav duh, kao i sve one zaljubljenike u sport koji se bave sportom nekoliko puta nedeljno.

PRO aktivni veš je namijenjen svim takmičarima koji žele da budu brži i bolji iz dana u dan. Pogodan je za sve one koji većinu vremena provode vježbajući i trenirajući kako bi unaprijedili svoje sposobnosti i performanse.

Tri osnovne linije Craft veša

U okviru svake aktivne grupe veša dostupne su tri različite linije (CORE, ADV i PRO). One se međusobno razlikuju po funkciji ili svrsi, čime se zadovoljavaju različite potrebe i želje pojedinaca.

Linija Craft DRY je aktivan veš od izuzetno napredne tkanine. Osigurava da vaša koža uvek bude suva tokom aktivnosti, tako da ćete se u njemu uvijek osjećati dobro. Pored toga, donji veš je opremljen sa nekoliko šavova koji prate kretanje tijela, pa ćete u njemu osjetiti potpunu slobodu kretanja.

DRY linija je pogodna za praktično sve vremenske uslove, tako da je možete koristiti u prolj0eće, jesen i u blagim zimskim mjesecima. Riječ je o liniji aktivnog donjeg veša koji je svestran i pogodan za razne sportske aktivnosti na otvorenom. Dobro će doći i za trčanje i za biciklizam, a zadovoljiće i planinare i skijaše.

Linija Craft WARM je aktivan donji veš od inovativne i funkcionalne tkanine. Materijal osigurava da odvodi vlagu sa tijela i istovremeno vas zagrijava. Zato je ovaj aktivni donji veš posebno dobrodošlo u hladnim jesenjim i zimskim mjesecima.

Zbog posebnog tkanja, svi materijali iz linije WARM su izuzetno glatki i mekani na dodir, pa je nošenje ovog donjeg veša posebno udobno. Majice i pantalone, koje su sastavni dio ovog aktivnog donjeg veša, pogodne su za sve jesenje i zimske sportove na otvorenom. Stoga će posebno obradovati skijaše, trkače, planinare…

Linija Craft WOOL je vuneni aktivni veš za sve ljubitelje vune. Napravljen je od mješavine poliestera za bolje odvajanje vlage i merino vune sa visokim udjelom vune u tkanini. Zbog svojih posebnih svojstava, vuna je sama po sebi odličan prirodni izolator. Njena najveća prednost je što zadržava topli vazduh između vlakana i tako sprečava ulazak hladnog vazduha.

Međutim, ovo nije jedina prednost koju nudi aktivan veš od WOOL vune. Vuna zadržava više vlage, ali uprkos mokroj majici neće vam biti hladno ili vjetrovito. Stoga je ova linija aktivnog donjeg veša posebno pogodna za sve manje intenzivne aktivnosti u hladnim zimskim danima, poput planinarenja ili skijanja. Takođe radi veoma dobro u aktivnostima visokog intenziteta u ekstremnim uslovima.

1
Craft CORE DRY BASELAYER SET M
1
Craft CORE DRY BASELAYER SET W
1
Craft CORE WARM BASELAYER SET J

Ako volite i živite sport, onda neka Craft postane vaš životni partner!

Uz kvalitetan aktivni donji veš, sportska aktivnost je još udobnija i prijatnija, bez obzira na vremenske uslove. Ova vrsta veša će vam uvijek biti suva i topla. Ako ste ljubitelj sporta, onda u Intersport ponudi potražite aktivni Craft donji veš. Uz njega, svaka sportska aktivnost postaje posebno iskustvo.