Trčanje

Novi top modeli trail patika!

Novi top modeli trail patika! Ako strastveno uživate u trčanju po netaknutoj prirodi, daleko od gradske vreve i asfaltnih staza, potrebno je dobro se pripremiti za takve avanture u trčanju. Iznad svega morate osigurati prikladne patike za trčanje, koje će odgovarati zahtjevnijem terenu. Za takve uslove najbolji izbor su trail patike za trčanje, koje vam nude različiti proizvođači opreme za trčanje. Kako biste bili u toku sa novostima, provjerite vrhunske modele u prodavnicama Intersporta.

adidas Terrex Speed Flow W

Ženske patike za brdsko trčanje

adidas Terrex Speed Flow W su odlične ženske patike za brdsko trčanje. Izrađene su od izdržljivog i trajnog materijala koji je prikladan za najzahtjevnije uslove. Uz to ih odlikuje atraktivan savremeni izgled. Đon je izrađen od pjene Boost koja osigurava udobnost i povrat energije. Donji dio je izrađen od gume Continental koja osigurava izuzetno prianjanje na neravnom terenu.

Mizuno Wave Ibuki 3

Muške patike za planinsko trčanje

Mizuno Ibuki 3 je treća generacija omiljenih trail patika za trčanje. Odlikuje ih robusna konstrukcija s gornjim tekstilnim dijelom bez šavova. Namijenjene su prije svega trčanju izvan uređenih površina, primjerene su i za svakodnevne šetnje. Đon je sastavljen od gume X10 koja nudi dobro ublažavanje i odlično prianjanje na neravnim površinama.

Hoka One One Speedgoat 4 GTX

Muške patike za planinsko trčanje

Hoka One One Speedgoat 4 GTX je posebna verzija muških patika za planinsko trčanje, koje imaju vodootpornu membranu Gore Tex. Inspiracija za patike, koje su posebno dizajnirane za izdržljivost, za trčanje po tehnički zahtjevnim površinama, je legendarni američki ultramaratonac Karl Meltzer. Speedgoat 4 GTX su patike za trčanje za najteže terene. Ukrašene su novom prozračnom, ali jakom mrežicom, na gornjem dijelu. Štampani 3D elementi pružaju bolju podršku, prianjanje i siguran osjećaj u srednjem dijelu patike. Patike na prednjem dijelu omogućavaju više prostora za prste. Đon omogućava odlično prianjanje pri trčanju uzbrdo i siguran i stabilan korak pri trčanju nizbrdo.

Trail patike – obuća za svaki korak i svaki teren

Odabir trail patika za trčanje zahtijeva posebnu pažnju, pa oprez pri kupovini nikada nije suvišan. Sigurni smo da ćete u raznolikoj ponudi Intersporta, pronaći najboljeg pratitelja za svoje avanture u trčanju u netaknutoj prirodi i na najzahtjevnijim terenima. Požurite, novi modeli trail patika čekaju na vas!