Trčanje

Adidas Ultraboost 21 – lagane patike za trčanje za potpunu udobnost i maksimalnu odzivnost

Trčanje značajno doprinosi našoj fizičkoj i mentalnoj kondiciji, što je još važnije u trenutnom razdoblju epidemije. Adidas je toga itekako svjestan, pa je svim ljubiteljima trčanja još jednom ponudio hrabro dizajnirani model Ultraboost 21, koji donosi još više energije za pozitivne promjene i osvajanje novih ciljeva.

Ultraboost 21 je najnaprednija patika za trčanje koju je Adidas ikad razvio zajedno sa trkačkom zajednicom, pa smo sigurni da će zadovoljiti i najzahtjevnije trkače. Iznad svega, nudi vrhunsku ravnotežu između udobnosti i odziva, u što se i sami možete uvjeriti u svim Intersport prodavanicama u kojima vam je ovakav model već dostupan.

Pogledajmo koje će vas značajke Ultraboost 21 dodatno oduševiti.

– Adidas LEP i Primeknit + sistem za izuzetnu odzivnost i potpunu udobnost u trčanju

U prvom redu svih inovacija su potpuno redizajnirani torzijski sistem cipela i novi Adidas LEP sistem. To osigurava 15% veću fleksibilnost prednjeg dijela stopala, pa je glavni krivac za brži odziv i veću učinkovitost trčanja.

– Primeknit + za savršeno prianjanje stopala i dodatnu stabilnost

Bitno je da se zbog veće krutosti, njegova udobnost ni na koji način ne smanjuje. Tome pomaže napredna tehnologija Primeknit +. Izuzetno izdržljiv materijal od kojeg je izrađen gornji dio patike. Karakteriše ga precizno pletenje, zbog čega savršeno obuhvata stopala i istovremeno mu pruža dovoljno slobode za trčanje.

Zahvaljujući tehnologiji Primeknit + dobićete potpunu udobnost i lakoću u jednim patikama za trčanje, a istovremeno će vam pružiti dodatnu stabilnost. To osigurava posebna podrška smještena sa strane patika, koju praktički ne osjećate prilikom trčanja.

– Tehnologija Boost za vrhunsku ravnotežu između težine, ublažavanja i odziva

Najnovija verzija ikonskih patika za trčanje Ultraboost 21 takođe se može pohvaliti nadograđenom tehnologijom Optimized Boost. Ovaj model sadrži 6% više Boost pjene od svog prethodnika, što ne znači da je patika zbog toga išta teža. Upravo suprotno!

Ultraboost 21 nudi vam vrhunsku ravnotežu između težine, ublažavanja i odziva, istovremeno pružajući optimalnu potporu i izvrsno prianjanje. Tome pomaže donji dio potplata koji je izrađen od Continental gume. Ona omogućuje izvrsno prianjanje u svim vremenskim uslovima i na raznim površinama.

– PRIMEBLUE materijal – takođe vodeći računa o okolini

Međutim, u Adidasu već dugo nisu samo odani svojim trkačima, već i jačaju svoju predanost održivom razvoju. Stoga su svi proizvodi dizajnirani s pažnjom prema okolini. Zbog toga nije novost što su najnovije patike za trčanje Ultraboost izrađene od recikliranog PRIMEBLUE materijala visokih performansi. Sadrže najmanje 50% reciklirane okeanske plastike Parley.

Adidas Ultraboost 21 znači dodatnu energiju za pozitivne promjene u vašim navikama

Adidas već dugo vjeruje u transformativnu snagu trčanja, pa je predstavio i najnoviji trkački model Ultraboost 21. Njegov dolazak potpomognut je posebnom kampanjom u kojoj se ljude podstiče da modernu tehnologiju zamijene barem nekim pozitivnim navikama koje su ključne za njihovo psihofizičku dobrobit. Takve pozitivne promjene, međutim, utiču ne samo na poboljšanje psihofizičke dobrobiti, već i na poboljšanje kvaliteta života. Šta može biti bolje od zamjene jutarnjeg pregledavanja Instagrama, redovnim jutarnjim trčanjem u patikama Ultraboost 21?

One kombiniraju jedinstvenu tehnologiju, koja pomaže u pružanju dodatne energije za ostatak dana. To potvrđuje i globalno istraživanje koje je prošle godine proveo Adidas. Vjerovali ili ne, istraživanje otkriva, da ljudi koji se redovno bave sportom tokom epidemije imaju čak 20% više energije, a takođe se puno lakše i učinkovitije nose sa svakodnevnim problemima i preprekama.

Adidas Ultraboost 21 – tehnološka sofisticiranost koja je oduševila mnoge influensere

Adidas je brend koji je uistinu predan ljudima. O tome govore i mnogi najpopularniji influenseri, koji su iskreno oduševljeni ovim brendom koji nudi najviše što može.

Za njih je Adidas Ultraboost 21 bio glavni krivac za postavljanje novih životnih ciljeva i obveza da promijene svoje svakodnevne navike. Svoje pozitivno iskustvo dijele sa svojim sljedbenicima, pa su puno pomogli da se mnogi ljubitelji trčanja i svi oni koji do sada nisu bavili trčanjem uvjere u tehnološku savršenost.

Zašto odabrati Adidas Ultraboost 21?

Kad zima pređe u proljeće, pravo je vrijeme da provjerite stanje patika za trčanje. A ako želite najbolju udobnost, lakoću i odziv, Adidas patike Ultraboost 21 pravi su izbor za vas.

Preporučujemo da posjetite prodavnice Intersport u kojima je Ultraboost 21 već dostupan na policama. Ali nemojte odgađati, jer će ovo brzo postati jedan od najpopularnijih modela patika za trčanje u našoj zemlji. Takođe će vas impresionirati njihov dizajn i estetsko savršenstvo. U svojoj živopisnoj bijeloj i fluorescentno žutoj boji zasigurno će vam odmah upasti u oči.