Sadržaj

Trčanje

Salomon Supercross Blast GTX: Obuća za brze i neustrašive. Pomjerite granice.

Cipele za trčanje Supercross Blast GTX inspirisane su modelom iz legendarne porodice SPEEDCROSS. Stvorene su za trčanje po svim terenima, čak i divljim. Bez obzira na teren ili vrijeme, biće vam vjerni saputnik u postavljanju novih rekorda i pomjeranju granica. Vodootporne cipele za trčanje pružaju još jednu vrlo poželjnu osobinu – udobnost. Solomon se za to pobrinuo mekanim materijalima, rješenjima za savršeno fiksiranje stopala i pravom količinom pjene.

Solomonovim inženjerima ne nedostaje iskustva i stručnosti. Trkači koji vole da treniraju u svim uslovima, od betonskih ulica do raznih staza u prirodi, cijeniće svestranost Supercross Blast GTX cipela za trčanje, koje predstavljaju kombinaciju najvažnijih stavki: zaštitu, izdržljivost i podršku.
Gornji materijal cipele sastoji se od najlonske tkanine opremljene ojačanjem koje sprečava kidanje.
I za kraj, prozračna membrana GORE-TEX održava stopala suvim i sprječava prekomjerno znojenje.

Contagrip za izuzetno prijanjanje

Agresivno dizajnirani đon Contagrip pruža izuzetne performanse koje sa lakoćom izlaze na kraj sa svim preprekama putu. Dizajn cipele održava stopala stabilnim čak i na klizavom i mokrom tlu, jer je đon kreiran šablonski u cilju osposobljavanja za brzo kretanje gore-dolje.

Prostor između pojedinačnih čepova osigurava da voda i blato ne ostanu na đonu.

Da bi stopalo bilo pouzdano zaštićeno u cipeli, obezbjeđen je unutrašnji uložak Ortholite, koji se prilagođava stopalu i pruža odgovarajuću potporu. Uložak je napravljen od memorijske pjene sa posebnom ćelijskom konstrukcijom koja omogućava ventilaciju cipele, dok antibakterijska zaštita uklanja mikrobe i neprijatne mirise. Za povećanje pouzdanosti, nemojte izostaviti pažljivo dizajniran detalj koji učvršćujue zglob, kako bi vaše stopalo bilo sigurno i u najzahtjevnijim uslovima.

Senstifit za savršeno uklapanje

Savršenu vezu stopala sa cipelom pruža tehnologija SensiFit, koja snažno fiksira stopalo i čuva vaše članke od potencijalnih iščašenja. Ovo osigurava stabilnost nogu i optimizuje prenos energije za poboljšanu efikasnost i samim tim bolju tehniku trčanja. Srednji đon EnergyCell, koji je napravljen od velike količine EVA pjene, odgovoran je za dodatnu odzivnost.

Cipela za trčanje SUPERCROSS BLAST GTX poseduje sistem vezivanja Quicklace, a pertle su čak četiri puta jače od klasičnih modela. Dodatna elastičnost na sredini cipele osigurava da višak pertli ne predstavlja distrakciju i biće bezbijedno skladištene čak i kada trčite zaista brzo.