Fudbal

Jeste li već posjetili naš navijački kutak?

U svijetu navijanja lako je pronaći neke univerzalne vrijednosti koje povezuju sve navijačke grupe. Sastavni dio svakog navijačkog rituala su pjevanje, navijanje i uzvikivanje navijačkih himni. Oblikuju se takođe i posebni načini ponašanja, odijevanja i žargon. U navijačkim grupama vlada velika solidarnost, a pritom ih prate najrazličitiji rekviziti, na primjer: šalovi, kape, transparenti, zastave i dresovi.

Intersport zna sve o svijetu navijanja, pa zato naše prodavaonice i web shop imaju i navijački kutak.

Dobrodošli u navijački kutak za sve ljubitelje fudbala

Ako ste pravi navijač i posjetioc fudbalskih utakmica, onda ste uvijek uz svoju fudbalsku reprezentaciju i u dobru i u zlu. Pravi navijači dišu s fudbalerima i žive njihove vrijednosti. Tako doživljavaju i postaju dio velikih priča, dio su nečega većeg od sebe.
Zato smo upravo za vas u Intersport prodavnicama i na web shopu pripremili proizvode koji će vas pratiti na svakoj utakmici – to su vrhunski izrađeni fudbalski navijački rekvizitiodjeća i još štošta.

Odličnu ponudu vrhunskih fudbalskih dresova, majica, lopti i drugih rekvizita možete vidjeti i uživo u prodavnicama, ali i u web prodavnici gdje zajedno sa svojim malim fudbalskim fanovima možete odabrati svu potrebnu opremu iz udobnosti svog doma. Ako ste npr. veliki obožavaoc fudbalskog kluba Real Madrid, u Intersportu ćete naći lopte, majice i boce za vodu s potpisom tog svjetski poznatog fudbalskog kluba.
Razočarani neće ostati ni navijači velikog kluba FC Barcelona, a čekaju vas i rekviziti klubova FC BayernArsenal i Juventus kao i mnogi drugi.

Oprema FK Sutjeska Nikšić

Intersport Crna Gora je zvanični sponzor fudbalskog kluba Sutjeska iz Nikšića.

Sutjeska je najtrofejniji fudbalski klub u Crnoj Gori, sa 4 titule šampiona Crne Gore. Sutjeska je i bila učesnik kvalifikacija UEFA lige šampiona i UEFA lige evrope. Najveći uspjeh je doživjela prolaskom u drugo kolo kvalifikacija UEFA lige šampiona za sezonu 2019/2020. Nadomak su bili baraža kvalifikacija UEFA lige evrope, ali su u trećem kolu poraženi od Sjeverno Irskog predstavnika Linfilda.

Sutjeska predstavlja sportski simbol grada Nikšića. Opremu fudbalskog kluba Sutjeska možete pronaći u Intersport prodavnici u Nikšiću ili poručiti putem naše web prodavnice.