Plivanje

Prilikom odabira novog kupaćeg kostima, izuzetno je važno da u prvi plan stavite fizionomiju vašeg tijela. Samo na taj način ćete moći da odaberete najprikladniji model koji će vam se savršeno uklopiti. Prodavnice Intersporta nude vam širok izbor kupaćih kostima za žene, muškarce i djecu poznatih svjetskih proizvođača, poput Adidas, Firefly, Icepeak, Nike Swim, Brunotti.

Prije nego što vam predstavimo kratak pregled ovogodišnjih hit modela za pripadnice ljepšeg pola, pripremili smo nekoliko izuzetno korisnih savjeta koji se odnose na odabir kupaćeg kostima prema vašoj fizionomiji tijela.

Odabir ženskih kupaćih kostima u skladu sa fizionomijom tijela

Žensku figuru tijela možemo svrstati u jednu od četiri kategorije, naime figura u obliku, kruške (obrnuti trougao), jabuke, pješčanog sata ili pravougaonika.

Ukoliko je vaša figura u obliku kruške, kupaći kostim koji naglašava gornji, a dobro prekriva donji dio tijela može biti idealan izbor. Kada je u pitanju figura u obliku jabuke, preporučujemo kupaći kostim koji naglašava vaše noge. Odličan izbor je donji dio sa visokim strukom ili jednodjelni kupaći kostim koji savršeno prianja široj fizionomiji gornjeg dijela tijela. Figure u obliku pješčanog sata imaju slobodu da izaberu praktično sve vrste kupaćih kostima. Figura u pravougaonom obliku zahtjeva vrh kupaćeg kostima sa smjelijim uzorkom. Praksa je pokazala da žene koje posjeduju ovaj tip figure tijela često se odlučuju za monokini.

Odabir muških kupaćih gaća u skladu sa fizionomijom tijela

Ukoliko je muškarac višeg rasta, može da odabere kupaće koji sežu do koljena, ali ne moraju nužno biti opuštenog kroja. Niži muškarci treba da posegnu za kupaćim gaćama, koje sežu do sredine potkoljenice, dok oni sa viškom kilograma mogu birati između kupaćih gaća tamnije boje, koji brzo odvlače pažnju sa viška kilograma.

Kupaće gaće sa šarenim uzorcima i divljim bojama najbolji su za vitke figure. Muškarci sa atletskim tijelom slobodnije biraju gaće, samo se moraju pobrinuti da nijesu previše uske. Za opušteni utisak, širi model kupaćih gaća je odličan izbor.

Hit modeli za plažu ove sezone

Klasični dvodjelni bikini kupaći kostim

 

Širok spektar klasičnih dvodjelnih kupaćih kostima dostupan je u prodavnicama Intersport, kao i u Intersport internet prodavnici. Možete birati između različitih marki, dezena, boja. Kupaći Protest Idyllic Triangle Bikini jedan je od modnih hitova ovog ljeta, a adekvatno podešavanje različitih djelova kupaćeg doprinose njegovoj funkcionalnosti.

Za elegantniji izgled preporučujemo Firefly Artemisa kupaći kostim. Izrađen je od prijatnog vještačkog materijala koji se brzo suši. Gornji dio sa nešto tanjim kaiševima i vezicama između korpi pridodaje kupaćem kostimu elegantno-glamurozan izgled, po krajnje dostupnoj cijeni. Pogodan je za grudi manjeg obima, a ovaj model će se svidjeti ljubiteljima umirujućih boja i elegantnih komada.

Bikini sa dodatnom potporom

Ženski kupaći kostim za one kojima je je potrebna čvršća potpora za grudi, ali žele razigrani dizajn. Odličan izbor u ovom slučaju biće kupaći kostim Firefly STRP7 Aldina koji je ukrašen modernim grafičkim dizajnom, a takođe posjeduje dva lica, tako da monotonija neće biti prolem!

Dvodjelni kupaći sa sportsko-elegantnim gornjim dijelom

Ukoliko ste sportskog duha, a ne želite se odreći modnog kroja, kupaći kostim Firefly LASSIE WMS definitivno je pravi izbor. To je dvodjelni kupaći kostim koji posjeduje vrhunski sportski dizajn, koji takođe adekvatno prekriva grudi. Moderan dizajn, koji se savršeno kombinuje sa sportskom funkcionalnošću. Modeli kupaćih kostima su raznoliki, ali ne previše upadljivi, što ih čini idealnim za preplanulu kožu. Gornji dio ima tanje kaiševe koji doprinose atraktivnom izgledu.

Dvodjelni kupaći kostim sa trakama na leđima

Ako na plaži želite da se istaknete originalnim, elegantnim uzorkom, onda odaberite Protest Tide Bikini. To je dvodjelni kupaći kostim koji je izrađen od dobro rastegljivog poliamida i ne sadrže PFC. Kupaći kostim je još zanimljiviji jer se na zadnjoj strani grudnjaka nalazi moderni mrežast dodatak, koji daje romantičan izgled kupaćem kostimu, a istovremeno nudi podršku grudima. Savršeno se reguliše pomoću traka iza vrata. Gaćice imaju klasično izrezan kroj sa zategnutim ivicama.

Dvodjelni kupaći kostim sa grudnjakom sa korpicama

Moderno dizajnirani kupaći kostim Firefly STRP5 Arabella WMS je klasični dvodjelni kupaći kostim sa grudnjakom sa korpicama. Izrađen je od prijatnog vještačkog materijala koji se brzo suši. Možete birati između dinamičnog, a smirenog “etno” uzorka i šarenije verzije sa motivom morskog talasa.

Dvodjelni kupaći kostim sa dizajnom visokog struka

Kupaći kostimi sa visokim strukom vraćaju se i osvajaju mlade! Ako su i vas fascinirali svojim ljetnjim komadima, kupaći kostim Firefly FLR8 Alix WMS će sigurno privući vašu pažnju.

Kupaći kostimi sa donjim dijelom visokog struka takođe su dobro rješenje za sve koji žele sakriti nekoliko dodatnih kilograma oko struka.

Dvodjelni kupaći kostim sa dizajnom visokog struka

Kupaći kostimi sa visokim strukom vraćaju se i osvajaju mlade! Ako su i vas fascinirali svojim ljetnjim komadima, kupaći kostim Firefly FLR8 Alix WMS će sigurno privući vašu pažnju.

Kupaći kostimi sa donjim dijelom visokog struka takođe su dobro rješenje za sve koji žele sakriti nekoliko dodatnih kilograma oko struka.

Kupaći kostim sportskog dizajna

Pravi ljubitelji sporta aktivni su i na odmoru uz more ili jezero, stoga nije rijetka pojava da na treninzima upravo nose kupaće kostime. Kupaći kostim Adidas Beach Bikini predstavlja fuziju sportskog duha i atletske prirode. Takođe, ekološki osvješćen brend Adidas je i ovaj put uzeo u obzir našu okolinu. Tkanina Primeblue izrađena je od reciklirane plastike koja se sakuplja sa plaža i okeana pomoću Parley fondacije, a zatim ih prerađuje u tkaninu prilagođenu koži.

Jednodjelni kupaći

Jednodjelni kupaći kostimi vratili su se u velikom stilu i opet će zavladati vrhunskim plažama i bazenima. Firefly Azalee WMS predstavlja idealan izbor za sve ljubiteljke elegancije tokom ljetnjih dana. Kupaći kostim je klasičnog kroja, sa naglašenim gornjim dijelom i dekorativnim detaljem koji nenametljivo osvjetljava izgled kupaćeg kostima. Leđa i kaiševi elegantno su dizajnirani na leđima.

Majica za kupanje

Ukoliko je zaštita od UV zraka na plaži i moru ono što vam je neophodno, majica za kupanje Firefly Lunelia WMS je pravi izbor. Izrađena je od lakog materijala koji se brzo suši nakon što izađete iz vode, a istovremeno pruža zaštitu od UV zraka. Dostupna je sa kratkim i malo dužim rukavima. Takođe je pogodna za one koje provode puno vremena uživajući u vodenim sportovima, u čamcu ili jednostavnom obilasku prelijepih skrivenih plaža.

Šorc za kupanje

Ukoliko ste aktivni na plaži ili u vodi i ne osjećate se ugodno u klasičnom kupaćem kostimu, Firefly Alana WMS može biti pravi izbor za vas. Izrađen je od prijatnog vještačkog materijala koji se brzo suši, a dodatno je opremljen zgodnim džepom i elastičnim pojasom sa vezicama.

Bodi

Bodi Protest Corsica Surf Suit je ženski kupaći kostim koji fantastično prianja i pruža odličnu zaštitu tokom aktivnosti, kada ste izloženi suncu, a zahvaljujući faktoru SPF50. Ima kratke rukave i rajsferšlus za lakše oblačenje. Materijal je udoban za nošenje, bez PFC-a i elastičan je u svim pravcima za nesmetano i opušteno kretanje tokom ljetnjih dana.

Žensko ronilačko odijelo

Ukoliko ne možete zamisliti odmor bez akcije i adrenalina, ronilačko odijelo Cressi Sub Med X Lady je odličan izbor za raznolike vodene aktivnosti. Ovo kvalitetno, neoprensko ronilačko odijelo za tople dane, biće idealan saveznik u otkrivanju novih podvodnih predjela. Poseban raspored materijala u predjelu grudi omogućava veću fleksibilnost. YKK rajsferšlus na zadnjoj strani u kombinaciji sa kaišem doprinosi jednostavnom oblačenju.