Skijanje

Svaka zima ima svoje vrhunce. Naravno, vrhunski komadi opreme i odjeće pomažu kada su prisutni hladnoća i vjetar. U nastavku se nalaze neke ideje za one rekreativce koji nisu spremni na kompromise u potrazi za ljepotom, kvalitetom i umijećem.

Smith Aspect

Smith Aspect je kaciga koja se proizvodi pomoću tehnologije Lightweight In-Mold Construction, koja omogućava otvore na visokoj spoljašnjoj površini sa vrlo niskim profilom. Ova tehnologija omogućava odličan rad sistema za kontrolu niskog profila u kombinaciji sa malom težinom i zapreminom. AirEvac2 Ventilation obezbjeđuje konstantan protok vazduha. Spoljni otvori u spoljnoj školjki i kontroleri niskog profila vazduha i unutrašnji EPS kanali omogućavaju povećan protok vazduha. Protok hladnog vazduha u zaštitne naočare i kacigu omogućavaju izlivanje toplog i vlažnog vazduha iz naočara i kaciga. Ispuštanje toplog vazduha iz kaciga je na zadnjem dijelu. Adjustable Dial Fit System je novi sistem za podešavanje veličine. Regulator Climate Control je visok ispod spoljne školjke. X-static podloge za podmazivanje, Snapfit SL Earpads mekane i uklonljive slušalice i kopča za kacigu.

Atomic Redster TI

Atomic Redster Ti su odlične skije u seriji Redster X koje osiguravaju potpuni nadzor pri svim brzinama. Skije Redster X kombinuju najbolje kvalitete slalomskih i veleslalomskih skija. Redster TI su lako upravljive skije sa sendvič konstrukcijom, drvenim jezgrom i ulošcima od titana koji osiguravaju izuzetnu odzivnost te torzijsku stabilnost. Redster TI predstavljaju odličan izbor za sve dobre rekreativne skijaše koji žele svestrane skije za cjelodnevno skijanje.

Fischer Progressor F19 Ti RT + RS 11 PR GW

Fischer Progressor F19 Ti Racetrack su svestrane skije za vrlo dobre rekreativne skijaše koji uživaju u svim brzinama na svim terenima. Odlikuje ih dvostruka radijus tehnologija, u kojoj skije imaju kraći slalom u prvoj trećini, što omogućava lak i brz ulazak u skretanje, i duži luk u veleslalomu u poslednje dvije trećine, pružajući odličnu stabilnost pri velikim brzinama i dužim skretanjima. Skije su široke 74 mm ispod čizama za poboljšanu stabilnost posebno na mekim i otvorenijim stazama. Razorshape i Air Tec tehnologija čine skije izuzetno jednostavnim.

CMP Man Jacket Zip Hood

CMP Man Jacket Zip Hood je muška jakna sa podesivom i odvojivom kapuljačom. Jakna je pogodna za sportske i rekreativne aktivnosti. Napravljena je od poliesterskog materijala, koji između ugrađenih slojeva tkanine ima ugrađeni termički materijal. Zadržava toplotu i štiti od vremenskih prilika. Ima podesivu kapuljaču i nekoliko džepova na zatvaračima, za različite namjene. Zatvara se patentnim zatvaračem koji na vrhu ima zaštitu od ogrebotina. Jakna je nezamjenjiv odjevni predmet za razne vrste rekreacije na otvorenom.

Icepeak Colwell

Icepeak Colwell su muške pantalone sa odvojivim i podesivim kaiševima. Izrađene su od Icetech materijala koji je istovremeno otporan na vjetar i prozračan. Za dobro postavljanje i udobnost tokom pokreta, obezbjeđuje visoki struk i oblikovani dio koljena. Vodootporne su i imaju suptilne lijepljene šavove. Ispod donje ivice pantalone imaju elastične krajeve nogavica kako bi spriječile ulazak snijega.