Trendovi

VELIKO OTVARANJE – INTERSPORT PODGORICA 2

Mi smo prepoznali vaše potrebe, oslušnuli vaše želje i odgovorili na njih – otvaramo još jednu Intersport prodavnicu u Podgorici na novoj lokaciji!

U sklopu tržnog centra City Mall, u četvrtak 20. februara u 10:00h, biće otvorena nova Intersport prodavnica – Intersport Podgorica 2.

Kreirana po novom konceptu i u novom dizajnu, Intersport prodavnica će biti prijatan ambijent u kojem ćete svi vi koji se bavite sportom, profesionalno ili rekreativno, pronaći upravo ono što vam treba. Ali, ako ste neodlučni u izboru modela, veličine ili boje, naši iskusni i ljubazni prodavači će vam uvijek biti na usluzi.

Na 500 m2 prodajnog prostora nalazi se sve što vam je potrebno za fitnes, trčanje, planinarenje, skijanje, biciklizam, plivanje, tenis, kao i kompletna ponuda za ekipne sportove.

POPUSTI, POKLONI I NAGRADE

Popusti:

Odmah po otvaranju,  kupce očekuju popusti i akcijske cijene!

Na kompletan asortiman nove kolekcije dobijate  -20% popusta, a na već sniženi asortiman dodatnih -20% popusta.

Akcija važi od 20. do 23 februara.

Pokloni i nagrade:

Svečano otvaranje ćemo obilježiti i poklon-iznenađenjima!

Prvih 50 kupaca koji na dan otvaranja obave trgovinu  u vrijednosti od 20€ i više, dobijaju poklon-iznenađenje od Intersporta.

Istog dana, svaki kupac će nakon kupovine izvlačiti nagradni kupon. Svaki kupon donosi specijalnu nagradu ili  određeni popust na sljedeću kupovinu u novoj Intersport prodavnici.

Četvrtak, 20.02. u 10:00h

Podgorica, City Mall, prvi sprat