Super Kartica – nagrađuje Vašu vjernost!

Super Kartica je program nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih Vas nagrađuje za kupovinu. Prilikom svake kupovine kod partnera programa, pokažite Vašu Super Karticu jer sa njom ste uvek na dobitku – besplatna je, donosi popuste i još sakupljate bodove za nove pogodnosti i popuste.

KAKO DA SE UČLANITE U SUPER KARTICA PROGRAM?

Brzo i lako se registrujte na jedan od tri načina:

  1. Preuzmite Super Kartica aplikaciju sa Google Play ili App Store prodavnice
  2. Učlanite se putem Super Kartica website-a
  3. Popunite pristupnicu koja se nalazi na prodajnim mjestima partnera i potpisanu ubacite u označenu Super Kartica kutiju

Kada se učlanite, na Vašu kućnu adresu će Vam biti poslata Vaša lična Super Kartica i privesci za ključeve koje možete podijeliti članovima porodice i zajedno sakupljati bodove. Preuzimanjem Super Kartica mobilne aplikacije možete odmah početi sa korišćenjem kartice koja se nalazi u Vašem mobilnom telefonu.

SUPER KARTICA MOBILNA APLIKACIJA

Najvžnije je da znate, ako preuzmite besplatnu Super Kartica mobilnu aplikaciju za Android i iOS uređaje i popusti i pogodnosti će vam odmah biti nadohvat prsta!

Za jednostavnu i brzu kupovinu i uštedu sada je dovoljno da ponesete svoj mobilni telefon sa instaliranom aplikacijom. Sakupljajte i trošite bodove skeniranjem digitalnog barkoda Super Kartice. Pratite stanje bodova i transakcije u aktuelnom i poslednja tri obračunska perioda. Uredite profil, povežite više kartica u porodicu i počnite da koristite nove super funkcionalnosti:

  • Online kuponi sa popustima su na dodir prsta od vas. Potrebno je samo da pokažete prodavcu Vašu digitalnu karticu i kupon. Skeniranjem barkoda kartice i barkoda kupona (ako ga poseduje) popust će biti automatski obračunat
  • Novosti i katalozi svih partnera sada su na jednom mjestu
  • Pretražite brzo i lako gde se nalaze najbliži objekti svih partnera
  • Učlanite se u dečji klub Super Klubić, kreiran specijalno za porodice sa djecom uzrasta do 7 godina

SAKUPLJANJE BODOVA

Načine i ukupan broj bodova koji ste sakupili kod bilo kog partnera programa možete provjeriti putem mobilne aplikacije, na sajtu Super Kartice ili pozivom besplatnog Call centra na broj telefona 080 000 000.

VAŽNO JE ZNATI! 

U toku godine postoje 4 obračunska perioda. Svaki od njih traje tri meseca, a počinju 1. februara, 1. maja, 1. avgusta i 1. novembra. Ukoliko pređete prag za nagrađivanje kod bar jednog od partnera programa, nakon završetka obračunskog perioda, Super Kartica će Vas obavijestiti da možete da iskoristite sakupljene bodove za umanjenje iznosa računa.

UZ SUPER KARTICU IMAĆETE VIŠE!