Veliko otvaranje nove Intersport prodavnice u Nikšiću

Da je sport važna stavka u životu savremenog čovjeka, potvrđuje sve veći broj profesionalaca i rekreativaca u svijetu, ali i kod nas. Za ugodno i sigurno bavljenje sportom, potrebna je kvalitetna, moderno dizajnirana i pristupačna sportska oprema.

Kompanija Intersport već više od jedne decenije uspješno posluje u Crnoj Gori. Prije dvanaest godina svoju prvu prodavnicu je otvorila u Nikšiću. Sve veće interesovanje i potreba za sportskom opremom navela je kompaniju da proširi svoju ponudu i otvori još jedan maloprodajni objekat u ovom gradu.

Vrata nove prodavnice u Nikšiću, Intersport otvara u četvrta, 27. avgusta od 10:00. Prodavnica će se nalaziti u renoviranom prostoru Doma revolucije, u dijelu preko puta hotela Onogošt. Prodajni prostor će se prostirati na preko 350 m2 novog koncepta i dizajna Intersport prodavnice.

Smještena na dva nivoa, nova Intersport prodavnica će nuditi pregledan i funkcionalan prostor i prijatan ambijent svakome ko želi da pogleda ponudu novootvorenog objekta, potraži neki komad sportske opreme ili kupi upravo ono što mu treba za sigurno i udobno bavljenje sportom. Na istom mjestu bogatu ponudu će imati i ljubitelji prirode i kampovanja, oni koji vole sportove na vodi, ali i oni koji pauzu između dnevnih obaveza žele da iskoriste za vježbanje na nekoj od fitnes sprava.

Drugu godinu za redom, Intersport će biti sponzor fudbalskom klubu Sutjeska iz Nikšića,  a nova Intersport prodavnica će biti jedina zvanična prodavnica njihove sportske opreme.

Otvaranje svoje nove prodavnice u Nikšiću, Intersport će proslaviti sa svojim kupcima. Prvih 50 kupaca koji trguju nakon otvaranja u vrijednosti od 20€ i više, dobijaju poklon-iznenađenje. Ali i svako ko obavi kupovinu tog dana, izvlačenjem nagradnog kupona dobija specijalnu nagradu ili određeni popust na sljedeću kupovinu u novoj Intersport prodavnici.

Ljubitelje sporta i rekreacije, koji su odlučili da svoju opremu obnove ili obogate kupovinom u novoj Intersport prodavnici očekuju popusti i akcijske cijene: na kompletan asortiman nove kolekcije -20% popusta, a na već sniženi asortiman dodatnih -20% popusta. Akcija traje od 27. do 29 avgusta.

U četvratk, 27. avgusta od 10:00h budite dio tima koji će svečano otvoriti novu Intersport prodavnicu u Nikšiću!