Intersport preporuka

SOBNO BICIKLO ENERGETICS CT 520PC

Za jačanje mišića cijelog tijela, osam nivoa opterećenja omogućava različite vrste vježbi,

računar prikazuje vrijeme, brzinu, udaljenost, sagorijevanje kalorija, otkucaje srca; robusna konstrukcija.

Otkucaji srca mogu se mjeriti pomoću senzora na polugama. Fitnes bicikl omogućava da postavite svoje zadatke i ciljeve, da možete prilagoditi trening svojim potrebama.

FITNES SPRAVA ENERGETICS MULTI GYM 10

Omogućuje brojne vježbe za cijelo tijelo i jačanje specifičnih mišićnih grupa, 18 različitih vježbi snage, uređaj je opremljen podesivim tegovima do 70 kg, sa postavljenom klupom.

ELIPTIČNI TRENAŽER ENERGETICS CT 740TX

                  Energetics XT 740T je namijenjen zahtijevnijim korisnicima koji traže intenzivniju vježbu. Opremljen je izuzetno kvalitetnim računarskim magnetnim pogonskim sklopom. Njegov 6 kilogramski zamajac omogućava 33cm razmak koraka. Računar, koji je namješten na posebnoj konzoli sa podesivim nagibom, mjeri vrijeme, brzinu, udaljenost, kalorije i otkucaje srca. Osim toga nudi funkcije koje temelji na željenom vremenu odmora i ciljanom broju otkucaja srca. Senzori otkucaja srca su smješteni na ručkama. Model XT 740T nudi brojna personalizovana podešavanja, kompatibilan je sa Polarovim mjeračima otkucaja srca i opremljen sa priručnom kukom na koju je moguće objesiti peškir ili rezervnu majicu. Primeren je za korisnike čija tjelesna težina ne premašuje 120kg.

TRAKA ZA TRČANJE ENERGETICS PR7000 HRC

Energetics PR 7000 HRC je odlična traka za trčanje koja će zadovoljiti čak i zahtjevnije korisnike. Pokretana snažnim motorom sa najvećom brzinom od 20 km/h, koji je moguće podesiti na preciznost do 0,1 km/h. Opremljena je s 140 cm dugom i 51 cm širokom trkačkom trakom čime je pogodna širokom spektru trkača. Nudi 12 različitih stepeni uspona, koje je moguće mijenjati pomoću motora. Za rad bez smetnji brine računar koji je opremljen velikim i preglednim LCD zaslonom, nudi 15 unapijred određenih programa vježbanja. Omogućava i merenje otkucaja srca tako što je kompatibilna sa Polar mjeračima. Traka za trčanje PR 7000 HRC zauzima malo prostora i jednostavno se sklapa. Pogodna je za korisnike čije težina ne prelazi 120kg.