Polar GRIT X, sat, crna

429,90 €
429,90 €
i

Polar je finski brend koji je osnovan 1977. godine i specijalizovan je za proizvodnju najsavremenijih mjernih instrumenata, koji su korisni i u sportu i zdravstvu. Pre 1975, nije bilo pouzdanog instrumenta koji bi mjerio srčanu frekvenciju u sportskim aktivnostima. Tako je osnivač brenda Seppo Säynäjäkangas 1982. godine predstavio prvi bežični mjerač otkucaja srca, nazvan Sport Tester PE 2000. Od tada, Polar je bio jedan od glavnih referenci u polju mjerača otkucaja srca. U 2015. godini predstavljen je prvi mjerač, koji mjeri brzinu srca na zglobu. Njihove proizvode koriste mnogi vrhunski sportisti. Takođe su kompatibilni sa više uređaja za fitnes, uključujući i uređaje za fitnes energiju, koji su dostupni isključivo u prodavnicama Intersport.

Zatvoreno

Polar GRIT X, sat, crna

429,90 €
429,90 €
Crna / 90081734
Tablica veličina
Zalihe u trgovinama
Besplatna dostava

Kliknite ovdje za obavijest o promjeni cijene.

Upišite svoj mail za obavijest o promjeni cijene

Hvala. Obavijestiti ćemo vas o promjeni cijene.

Upotpuni izgled

Garmin FORERUNNER 35 GPS, sat, crna
Garmin FORERUNNER 35 GPS, sat, crna
159,90 €
Garmin INSTINCT, sat
Garmin INSTINCT, sat
349,90 €
Sigma BC 5.16, biciklistički brojač, crna
Sigma BC 5.16, biciklistički brojač, crna
12,53 € 17,90 €
Sigma BC 7.16, biciklistički brojač, crna
Sigma BC 7.16, biciklistički brojač, crna
16,73 € 23,90 €

Polar Grit X

Višenamjenski sportski sat

Polar Grit X je višenamjenski sportski sat koji pruža nenadmašnu kombinaciju kvaliteta, izdržljivosti i lakoće, kao i najbolje karakteristike za trening i izuzetnu platformu Polar Flow. Polar Grit X ima ugrađeni GPS tracker, kompas i visinomjer za vježbanje, kao i jedinstvene Polarove funkcije Smart Coaching, koje osiguravaju da ste pravilno pripremljeni za buduće avanture. Ako se usuđujete da idete dalje od drugih, trebate imati alate koji će stajati uz vas. Polar Grit X sat prati vas na najzahtjevnijim i nezaboravnim podvizima, a istovremeno se savršeno uklapa u vaš svakodnevni stil. Polar Grit X prati vaš puls pomoću kombinovane senzorske tehnologije Precision Prime. Mjerenjem pulsa dobijate sveobuhvatan pregled funkcije srca tokom dana. Kontinuirano mjerenje pulsa pruža vam još preciznije podatke o potrošnji kalorija i vašoj aktivnosti i bilježi najniži i najviši puls tokom dana. Polar Grit X podržava više od 130 sportova. U Polar Flow-u možete dodati svoje omiljene sportove sportskom satu. Polar Grit X automatski otkriva vaš puls, stil plivanja, udaljenost, ritam, zamahe i pauze. Udaljenost i zamah bilježe se čak i tokom plivanja u otvorenim vodama. Provjerite kako vaše tijelo koristi različite izvore energije tokom treninga. Polar Grit X vašu potrošnju energije raščlani na ugljene hidrate, proteine i masti. Naučite da napravite zalihe i održavate pravi nivo energije tokom dugih treninga uz pomoć pametnog FuelWise asistenta. Ostanite povezani sa obavještenjima na mobilnom telefonu. Primajte upozorenja za dolazne pozive, poruke, e-poštu, događaje u kalendaru i još mnogo toga. Pratite faze spavanja pomoću Sleep Plus Stages i steknite uvid u kvalitet vašeg spavanja. Provjerite trenutne vremenske informacije i pogledajte dvodnevnu vremensku prognozu na satu. Učitajte svoju rutu na sat Polar Grit X i budite na putu pomoću uputstava za rutu u realnom vremenu. Izdržljivost vojnog kvaliteta, lakoća i izuzetno izdržljiva baterija, kao i više opcija za uštedu energije, osiguravaju da vas sportski sat Polar Grit X neće iznevjeriti ni u najzahtjevnijim uslovima. Sa 64 grama, Polar Grit X je jedan od najlakših višenamjenskih outdoor satova na tržištu.
 • Težina: 64 g (sa narukvicom), 44 g (bez narukvice)
 • Materijali: Izuzetno izdržljivo kućište od nerđajućeg čelika (sa DLC premazom); zadnji poklopac od polimera i ojačan optičkim vlaknima
 • Ekran: ekran na dodir u boji (funkcija Always on)
 • Zaštitno staklo Gorilla Glass sa slojem protiv otisaka prstiju, zaštićeno kovanim okvirom od nerđajućeg čelika sa držačem
 • Veličina ekrana: 1,2 inča, rezolucija: 240 x 240
 • Baterija: litijum-polimerna baterija od 346 mAh
 • Trajanje baterije: do 40 sati u režimu treninga (GPS i mjerenje pulsa na zglobovima), do 7 dana u režimu sata uz kontinuirano praćenje otkucaja srca
 • Dostupno je nekoliko opcija za uštedu energije
 • Izdržljivost: radna temperatura od -20 do 50 ° C; temperature ispod -10 ° C mogu uticati na vijek trajanja i performanse baterije
 • GPS i barometar: ugrađeni GPS, GLONASS, Galileo, QZSS
 • GPS pomoć za brže pozicioniranje
 • Visina barometra, nagib, uspon i spust
 • Vodootporan (WR100)

Najbolje karakteristike

Podignite svoje ciljeve na viši nivo

Polar Grit X i Hill Splitter će vam reći kako ste se snalazili u usponima i padovima. Dobićete detaljne informacije o visinskom profilu vašeg treninga. Ovo će vam omogućiti da uporedite statistiku prema pojedinačnim treninzima u usponima. Hill Splitter automatski otkriva uspone i spuštanja na osnovu podataka o brzini, daljini i nadmorskoj visini. Prikazuje vam detaljan pregled vaših performansi, uključujući puls, udaljenost, brzinu, uspone i padove na vašoj ruti.

Ostanite na putu sa Polar Grit X i Komoot

Kada pomjerate granice svog kapaciteta izvan označenih staza, morate znati gdje ste. Uz uputstva za rutu u realnom vremenu, Polar Grit X vam pomaže da ostanete na putu i ​​bezbjedno istražite nova područja. Planirajte svoju rutu pomoću Komoot-a, a zatim je uvezite u sat Polar Grit X koji će pružiti detaljna uputstva za rutu. Komoot je besplatna aplikacija za planiranje rute i navigaciju koja vam omogućava da lako otkrijete nepoznata prostranstva. Za aplikaciju Komoot možete da planirate, pretražujete i prilagođavate rute za svoje avanture i koristite navigaciju čak i bez internet veze.

Otkrijte vrhunsku platformu za vježbanje

Polar Grit X sat i aplikacija Polar Flow su najbolji par. Aplikacija Polar Flow i mrežna usluga bilježe podatke vaših treninga, aktivnosti i spavanju, planove i izvještaje o napretku na jednom mjestu, tako da ih uvijek možete imati pri ruci. Pripremite plan treninga za cijelu sezonu i pratite svoj napredak pomoću naprednih analitičkih alata. Pomoću Polar Flow možete automatski sinhronizovati podatke o treningu sa drugim aplikacijama poput Strave ili TrainingPeaks.

Provjeri naš blog

Sve što trebaš znati o ovom sportu pronađi u vodiču.

5.0

1 ocjena

100 %

ocjenjivača preporučuju ovaj proizvod

 • Udobnost
  neudoban udoban
 • Kvaliteta
  siromašan savršen
 • Najviše za vaš novac
  nedostojan vrijedi kupiti
 • Izgled
  neprivlačan atraktivan

INTERSPORT ne garantuje da su ocjene/komentare dali potrošači koji su stvarno kupili ili koristili proizvod. Ovu ocjenu i mišljenje bi mogao dati i neko ko zapravo nije kupio proizvod ili ga koristio. Detaljnije informacije o ocjenjivanju proizvoda i komentarima možete pronaći ovdje.

Napišite svoj osvrt
Napišite o čemu razmišljate… Polar GRIT X, sat, crna
Preporučujete li ovaj proizvod?
neudoban udoban
siromašan savršen
nedostojan vrijedi kupiti
neprivlačan atraktivan
Cjelokupna ocjena
Do 300 znakova
Slanjem ocjena slažete se s našim uvjetima i odredbam.

Punjenje…