POKLON KARTICA INTERSPORT

Pokloni Intersport poklon karticu

Izbor pravog poklona nije uvijek lak zadatak. Stoga odaberite poklon karticu iz Intersporta koja primaocu poklona omogućava odabir sopstvene sportske opreme za omiljene sportske aktivnosti.

Poklon kartica Intersport

Minimalni iznos za uplatu poklon kartice Intersport iznosi 20 eura, a maksimalan 1.000 eura. Kupovina poklon kartice Intersport se može izvršiti na blagajni prodavnice Intersporta u Crnoj Gori.

Ako imate pitanja u vezi poklon kartica, možete kontaktirati prodavnice Intersporta ili nazvati besplatan call centar na: 080 333 333.

Korišćenje poklon kartice Intersport

Poklon karticom možete izvršiti kupovinu proizvoda u prodavnicama Intersporta u Crnoj Gori. Poklon karticom ne možete platiti proizvode iz web prodavnice Intersport (www.intersport.me).

Poklon kartica može se koristiti za jednokratnu ili višestruku kupovinu do iznosa kredita na poklon kartici. Iznos kupovine svaki put se oduzima od raspoloživog iznosa kredita na poklon kartici. Ostatak sredstava na kartici se ne može isplatiti u gotovini. Informacije o validnosti i stanju poklon kartice možete dobiti na blagajnama prodavnica Intersporta.

Pravila u vezi sa korištenjem poklon kartice utvrđena su u “Opštim pravilima poslovanja sa poklon karticom Intersporta”, koja su objavljena na www.intersport.me. Intersport zadržava pravo promjene ovih opštih pravila bez prethodne najave.