The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Intersport otvara redizajniranu prodavnicu u Podgorici

U ponedjeljak 19. novembra u 09:00h, Intersport otvara redizajniranu prodavnicu u Podgorici. Na staroj lokaciji (prvi sprat Mall of Montenegra) nalaziće se prodavnica kreirana po novom Intersport konceptu. Novi dizajn prodavnice zadovoljava potrebe savremenih kupaca sportske opreme, koji će na lak i jednostavan način moći da odaberu upravo ono što im treba. Na preko 500m2 prodajnog prostora nalazi se sve što je potrebno za fitnes, trčanje, planinarenje, skijanje, biciklizam, plivanje, tenis i za sve ekipne sportove.
Na dan otvaranja, prvih deset kupaca koji budu trgovali u iznosu od preko 100 eura, očekuju poklon iznenađenja.
U novom ambijentu prodavnice Intersport, na dan otvaranja će se nalaziti ˝fitness checkpoint˝. U prijepodnevnim časovima će na tom mjestu licencirani fitnes instruktor The Capital Fitness Centra svim zainteresovanim kupcima davati savjete i preporuke, u vezi sa zdravim stilovima života.

Kao i do sada, i ovom prilikom našim kupcima nudimo akcijski popust. Od 19. do 22. novembra kompletan asortiman artikala će biti na -20% popusta. 

Intersport u svijetu posluje u 65 zemalja sa preko 5800 prodavnica i u skladu sa tim predstavlja najveći maloprodajni lanac sportske opreme. Misija kompanije Intersport je da, ponudom najkvalitetnije sportske opreme, podstakne ljude da se bave sportom i da uživaju u dobrobitima aktivnog i zdravog životnog stila.

Intersport Crna Gora uspješno posluje već deset godina. U tom periodu je otvoreno šest prodavnica, u kojima, pored najkvalitetnije opreme, kupac dobija najbolje savjete i preporuke shodno svojim interesovanjima.  Prateći potrebe kupaca, u narednom periodu se planira redizajniranje postojećih i otvaranje novih Intersport objekata.